Vivo X Flip ar putea fi un Galaxy Z Flip Killer; Iată designul său

Scris de | 13 ianuarie, 2023
Vivo X Flip ar putea fi un Galaxy Z Flip Killer; Iată designul său

Vivo a intrat serios în segmentul telefoanelor pliabile şi nu mă refer aici doar la Fold-urile sale cu diagonala mare, ci şi la viitorul model Vivo X Flip. Acesta se poziţionează ca un Galaxy Z Flip killer şi este un telefon cu format clamshell, adică un telefon pliabil cu clapetă.

Terminalul ar urma să debuteze în acest trimestru şi tocmai a apărut într-o serie de schiţe şi imagini. Designul pare inspirat de vivo X90, iar vivo X Flip va aduce un design în mare similar cu al lui X90, cu o porţiune alungită de aluminiu în zona balamalei. Ecranul extern va avea lăţime de 682 pixeli şi va avea un format vertical. Doar două camere vor fi integrate în camera din spate, alături de blitzul LED şi tehnologie Zeiss.

Ecranul intern e trecut cu o lăţime de 1080 de pixeli, exact ca Samsung Galaxy Z Flip, OPPO Fold, Motorola RAZR. Vedem şi butonul Power şi cele de volum în dreapta, iar cel Power pare să integreze un cititor de amprente plat. Camera duală ar putea include doi senzori de 50 de megapixeli, unul cu stabilizare optică şi unul ultrawide. Designul parcă aduce mai mult cu cel al unui Moto RAZR decât cu un Huawei P50 Pocket sau Samsung Galaxy Z Flip.

Aşteptăm să aflăm şi dotări şi dacă preţul e competitiv. A apărut şi o randare deloc convingătoare cu 4 camere în spate, dar finisajul prea brut o dă de gol că e fan-made.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina