OnePlus Nord CE 3 fotografiat înainte de lansare, vine cu downgrade-uri de specificaţii

Scris de | 17 ianuarie, 2023
OnePlus Nord CE 3 fotografiat înainte de lansare, vine cu downgrade-uri de specificaţii

Cu un an în urmă gama Nord de la OnePlus mergea aşa de bine că se zvonea că avea să fie externalizată, cum a făcut OPPO cu realme sau Xiaomi cu POCO. Nu s-a întâmplat încă, aşa că ne pregătim de noi telefoane OnePlus Nord, precum acest OnePlus Nord CE 3, care tocmai a apărut pe web sub formă de fotografii.

Se pare că debutul terminalului e programat pentru vara lui 2023. Telefonul apare în imagini cu un spate lucios, care se anunţă a fi magnet de amprente şi cere o husă. Părţile laterale ale lui Nord CE 3 sunt verde mat, una dintre culorile principale ale terminalului la debut. În spate găsim şi două protuberanţe, modulele rotunde, care integrează camera triplă.

Există şi un bliţ LED lângă, iar camera ar include un senzor principal de 108 MP, alături de două camere de 2 MP, pentru Bokeh şi Macro. Camera ultrawide lipseşte, din păcate, dar dacă era un senzor de 8 MP nu e o mare pierdere. Butonul Power folosit aici va avea şi rol de cititor de amprente şi se află în dreapta. Jos găsim portul USB-C, un jack audio de 3.5 mm, iar în stânga se afla un SIM tray accesibil printr-o cheiţă SIM.

Fără buton slider, dacă nu ne aşteptam la aşa ceva pe gama Nord. Ecranul va fi un LCD FHD de 120 Hz, downgrade de la AMOLED-ul de pe predecesor. Procesorul e un Snapdragon 695, iar downgrade, pentru că nu permite filmare 4K. Bateria de 5000 mAh cu încărcare la 67W sună totuşi bine, ca şi cei 8 GB RAM şi 256 GB stocare.

Sursa foto

Etichete: , , ,

Sursa: Phone Arena