iOS 16.3 se va lansa săptămâna viitoare şi va rezolva un bug important pe iPhone 14 Pro Max

Apple a confirmat că va oferi actualizarea la iOS 16.3 începând cu săptămâna viitoare. Odată cu acest update vine şi un bug fix important, care îl scăpă pe iPhone 14 Pro Max de nişte dungi enervante pe ecran.

E vorba despre liniile orizontale care apar atunci când porneşti dispozitivul. Utilizatorii iPhone se plâng de acest neajuns de câteva săptămâni deja, dacă au fost norocoşi să prindă un astfel de smartphone, având în vedere cantităţile reduse. Mulţi spun că apar atunci când repornesti teleofnul, dar şi când îl activezi brusc din standby. iOS 16.3 nu aduce aşa multe noutăţi ca iOS 16.2 şi 16.1, se pare.

Changelog-ul include suport pentru noua boxă Apple HomePod (2nd Gen), anunţată în această săptămână. Va include suport pentru chei fizice de securitate, dar şi iCloud Advanced Data Protection activat la nivel global. Oferă criptare end to end pentru tot ce ai în iCloud sub formă de backup, inclusiv mesaje, Notes, poze. iOS 16.3 repara bug-uri din Siri şi un bug cu privire la fundaluri negre.

La aceeaşi dată, probabil 23 sau 24 ianuarie apare şi iPadOS 16.3, care repară tot ce nu merge acum la Freeofrm şi desenul cu Apple Pencil pe iPad.