Hisense lansează un proiector 4K laser Ultra Short Throw cu luminozitate de 2100 lumens

Scris de | 24 ianuarie, 2023
Hisense lansează un proiector 4K laser Ultra Short Throw cu luminozitate de 2100 lumens

Hisense nu a dorit să îşi păstreze lansările pentru CES 2023 sau MWC, astfel că ne prezintă noul său proiector 4K în afara acelor show-uri tech. Noul venit este Hisense PL1 şi este un proiector ultra short throw, cu rezoluţie 4K.

El oferă o experienţă de vizionare la scara impresionantă în confortul casei. Diagonala ajunge la 120 de inch şi rezoluţia la 4K. PL1 e gândit pentru jocuri video, filme şi chiar prezentări. Sursa de lumină este una laser, care produce până la 2100 de lumens de luminozitate. Asta înseamnă că imaginea va fi cât se poate de clară şi în camerele puternic iluminate. Hisense promite 25.000 de viaţă a sursei de lumină, deci nu trebuie înlocuită lampa prea curând.

Hisense PL1 dispune de asemenea de un procesor quad core cu tehnologie MEMC motion smoothing. Ea scapă de artefacte sau judder, efecte neplăcute, ce apare uneori când te uiţi la conţinut care se mişcă prea rapid. Suportă şi Dolby Atmos şi are două speakere de 15W integrate, pentru o experienţă puternică şi imersivă. Rulează un OS inedit, VIDAA U 6.0, care permite realizarea de streaming de conţinut prin Netflix sau Disney+, dar şi YouTube.

Puteţi conecta şi alte dispozitive la PL1 prin porturi ca HDMI 2.1, HDMI 2.0 şi USB 3.0. Asta îl recomandă şi pentru gaming-ul pe consolă. Ca design, avem aici un dispozitiv destul de masiv, cât un Blu-ray player de pe vremuri. Măsoară 53.1 x 33.6 x 12.0 cm şi cântăreşte 8.5 kilograme. Preţul e pe măsură dotărilor, în jur de 2699 de euro.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina