OnePlus va lansa prima sa tabletă pe 7 februarie

Scris de | 26 ianuarie, 2023
OnePlus va lansa prima sa tabletă pe 7 februarie

OnePlus a confirmat că va ţine un eveniment în data de 7 februarie, în cadrul căruia va prezenta oficial şi global telefonul flagship OnePlus 11. El a debutat deja în China, dar versiunea globală aduce nişte diferenţe, iar la acea dată s-ar putea ivi şi prima tabletă a companiei, OnePlus Pad.

Tot pe 7 februarie apar şi căştile OnePlus Buds Pro 2, dar şi telefonul mai puţin cunoscut OnePlus 11R. O tastatură OnePlus Keyboard de gaming a tot scăpat recent, dar şi un televizor OnePlus TV de 65 inch, deci va fi un eveniment înţesat de noutăţi. OnePlus Pad e subiect de zvonuri încă din 2021, când numele său apărea alături de randari propagate de Max Jambor.

Gurile rele spun că e de fapt un rebranding pentru tableta OPPO Pad, care vine cu procesor Snapdragon 870 şi baterie de 8360 mAh. Ar fi bizar şi ar însemna canibalizarea lui OPPO Pad, depinzând mult şi în ce ţări se va vinde. Dacă OnePlus vrea că produsul să aibă succes, trebuie să ne ofere un ecran luminos AMOLED sau IPS de măcar 10.4 inch, cu refresh rate de 120 Hz, difuzoare quad şi suport pentru stylus. Poate şi 8 GB RAM şi 128 GB stocare, plus vreun engine de gaming şi FPS-uri ţinute constante „furat” de la telefoanele companiei.

Etichete: , , ,

Sursa: Notebookcheck