Razer a lansat cel mai uşor mouse al său, cu greutate de doar 49 de grame: Viper Mini Signature Edition

Scris de | 3 februarie, 2023
Razer a lansat cel mai uşor mouse al său, cu greutate de doar 49 de grame: Viper Mini Signature Edition

Într-o lume în care marile companii tech se laudă cu „bigger and better”, Razer a lansat cel mai uşor mouse de gaming al său, cu greutate de doar 49 de grame. Viper Mini Signature Edition costă 280 de dolari şi foloseşte cea mai rapidă tehnologie wireless pentru mouşi.

La doar 49 de grame, este cu 16% mai uşor decât Viper V2 Pro şi e unul dintre cele mai uşoare periferice pe care le-am văzut de la companie. Mouse-ul foloseşte un exoschelet din aliaj de magneziu cu un interior semi-gol. Aminteşte de un SteelSeries Aerox 3 Wireless şi adoptă un model tip fagure. Razer a luat în calcul utilizarea de plastic, fibră de carbon şi chiar titaniu, alegând până la urmă aliajul de magneziu, pentru proprietăţile sale excelente.

Mouse-ul foloseşte cea mai rapidă tehnologie wireless de la Razer şi va avea performanţe excelente pentru gaming. Integrează senzorul Razer Focus Pro 30K (optic), switch-uri optice Gen 3 şi HyperPolling Wireless cu polling rate-uri de 4000 Hz. Razer afirmă că bateria acestui mouse oferă 60 de ore de autonomie şi se poate încărca la maxim via USB-C în mai puţin de 90 de minute.

Se livrează cu un dongle USB care a trecut deja prin pairing. Produsul se vinde exclusiv prin site-ul Razer începând cu data de 11 februarie. Vine şi cu o bandă pentru grip crescut în cutie, aplicabilă la nevoie. Razer oferă 3 ani de garanţie pentru produs.

Etichete: , , ,

Sursa: XDA Developers