Sony Xperia 1 V are prima apariţie în fotografii

Scris de | 3 februarie, 2023
Sony Xperia 1 V are prima apariţie în fotografii

Sony nu poate lipsi de pe lista producătorilor care ne oferă flagship-uri cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. E vorba despre Sony Xperia 1 V, care apare în imaginea de mai jos. Încă nu e clar dacă va apărea la MWC 2023 sau nu, dar în general Sony preferă lansările separate.

Camera e surprinzător de discretă ca design al modulului şi dacă o comparăm cu cea de pe Xperia 1 IV observăm că au dispărut senzorul ToF şi senzorul infraroşu RGB. Rămân doar 3 senzori cu lentile nu foarte mari, faţă de alte telefoane de pe piaţă, dar în acelaşi timp mai mari decât cele de pe Xperia 1 IV. Cea de jos e o cameră periscop telephoto cu zoom optic peste 3X probabil sau chiar 5X.

Blitzul LED se află pe modulul camerei, mutat acum sub primul senzor, cel de sus. Vedem şi un logo NFC pe telefon, dar nu ne surprinde această dotare. Sursele confirmă procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, alături de 8, 12 poate chiar 16 GB RAM. Aşteptăm şi upgrade-uri ale difuzoarelor stereo, upgrade al camerei selfie şi dacă se poate o interfaţă mai prietenoasă a camerelor de la bord.

Lumea a început deja să judece telefonul după grosimea sa, îngrijorându-se cu privire la soluţiile de răcire care pot încăpea într-un telefon aşa subţire. Dacă telefonul apare la MWC 2023, el ar trebui să apară în puţin peste 3 săptămâni.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena