Viitoarele boxe Sonos rivale cu HomePod 2 sunt Sonos Era 100 şi Era 300

Scris de | 7 februarie, 2023
Viitoarele boxe Sonos rivale cu HomePod 2 sunt Sonos Era 100 şi Era 300

Sonos a început bine anul şi deja pregăteşte două boxe smart importante, Sonos Era 100 şi Sonos Era 300, care sunt gândite ca rivali pentru HomePod 2. Aceste modele Era au scăpat încă din vara lui 2022, doar că atunci nu aveau nici măcar nume.

Aflăm că viitoarele produse premium de la Sonos sunt Era 100 şi Era 300, rivali pentru Apple HomePod 2. În plus, se lucrează şi la un Sonos Move, boxa portabilă, în vreme ce compania pregăteşte şi un „produs dintr-o categorie complet nouă”. Era 100 şi Era 300 erau cunoscute sub numele de cod Optimo 2 şi Optimo 1 şi au fost dezvoltate cu accentul pe tehnologie Dolby Atmos Spaţial Audio.

Iată cum descrie un redactor The Verge designul lui Era 300:

Are o carcasă funky, cu unghiuri duale şi se va poziţiona drept „cea mai bună boxă produsă vreodată de Sonos”. Include un arsenal de drivere, inclusiv câteva care ghidează sunetul în diferite direcţii de sub carcasa dintre grila frontală de speaker şi placa din spate. Va exista şi o placă 3D deasupra, de culoarea bronzului.

Prototipurile de Era 300 vor avea de 2 ori mai mult RAM şi de 8 ori mai multă stocare flash decât orice alt speaker predecent Sonos. Era 300 mai are şi Wi-Fi 6 şi Bluetooth, microfoane integrate, auto EQ şi line în USB-C. Vom vedea şi un Sonos Move 2 şi CEO-ul Sonos, Patrick Spence a promis că Sonos intră în 4 noi segmente de produs în acest an.

Etichete: , , , ,

Sursa: The Verge