Căştile OnePlus Buds Pro 2 au fost lansate, cu sunet egalizat de Hans Zimmer

Scris de | 8 februarie, 2023
Căştile OnePlus Buds Pro 2 au fost lansate, cu sunet egalizat de Hans Zimmer

Dacă acum câţiva ani Hans Zimmer a compus sonerii speciale pentru OPPO Find X3 Pro, acum acelaşi compozitor îşi asociază imaginea cu OnePlus. Pe 7 februarie OnePlus a lansat telefonul OnePlus 11 5G, împreună cu o pereche de căşti OnePlus Buds Pro 2. Ce rezervă ele aflaţi mai jos.

OnePlus Buds Pro 2 oferă anulare de zgomot, cu scădere a 48 de decibeli prin ANC. Există şi latenţă de 54 ms la gaming, iar căştile vin cu drivere de 11 mm şi 6 mm. Sunt drivere duale MelodyBoost create alături de Dynaudio. Suportă Dolby Atmos şi Spatial Audio, ultima în colaborare cu Google. Este inclus şi IMU six axis şi un algoritm de randare spaţială pentru o experienţă premium şi imersivă de ascultare.

Ideea este ca experienţa să fie cinematică, de aici şi colaborarea cu Hans Zimmer. Există şi suport LHDC 5.0, care va fi adăugat ulterior prin update OTA. Rata de transmisie este de 1 Mbps, pentru de 4 ori mai multe detalii audio. O funcţie şi mai importantă este măsurarea presiunii cervicale şi a posturii, folosind un terminal compatibill. Căştile au certificare IP55, pentru rezistenţa la apă şi praf.

Hans Zimmer a colaborat cu OnePlus pentru a tuna un Master EQ. Funcţia vine în această lună prin update OTA şi oferă un sunet mai bogat şi joase mai reduse. Căştile oferă până la 39 de ore de playback total, iar fiecare cască oferă 9 ore de playback fără ANC. Produsul se vinde pe verde sau negru, ca şi telefonul şi costă 134 de euro.

Etichete: , , , , ,