HONOR Magic5 Lite, lansat oficial în România. Preț, specificații și disponibilitate pentru noul mid-range al companiei

Scris de | 15 februarie, 2023
HONOR Magic5 Lite, lansat oficial în România. Preț, specificații și disponibilitate pentru noul mid-range al companiei

HONOR a lansat smartphone-ul Magic5 Lite, care permite utilizatorilor să surprindă imagini mai bune pe tot parcursul zilei. Dispozitivul dispune de un ecran OLED curbat de 120 Hz, o baterie de capacitate mai mare și de platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 695 5G.

HONOR Magic5 Lite este disponibil în România începând de astăzi, 15 februarie 2023, la un preț recomandat de 1.799 ron.

Display

Ecranul curbat OLED de 6,67 inci al HONOR Magic5 Lite suportă o rezoluție de 2400×1080 pixeli și afișează până la 1,07 miliarde de culori pentru a reproduce imagini mai detaliate și în culori mai vibrante. Dispozitivul oferă un raport ecran-corp de 93% și o experiență de vizionare bună, atât pentru divertisment, lucru sau studiu.

Pentru jocurile în care sunt necesare reflexe rapide, avem o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz și o rată de touch sampling de 300 Hz, permițând dispozitivului să înregistreze și să reacționeze rapid. Ținând dispozitivul cu o singură mână, HONOR Magic5 Lite oferă un sistem de prevenire a atingerilor greșite, activat de tehnologia AI, pentru a preveni neplăcerile inutile cauzate de intrările accidentale ale utilizatorului.

Certificat de TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră, ecranul smartphone-ului HONOR Magic5 Lite dispune de tehnologia PWM 1920Hz dimming care previne fenomenul de pâlpâire a ecranului, atenuând și mai mult oboseala ochilor ca urmare a utilizării prelungite.

Design subțire

HONOR Magic5 Lite are pe partea din spate un design al camerei sub forma unui inel circular Matrix Star Ring. Inelul integrează o cameră principală de 64MP, o cameră Wide de 5MP și o cameră Macro de 2MP.

Cu o grosime de 7,9 mm și o greutate de 175 g, HONOR Magic5 Lite dispune de o baterie de 5100 mAh care suportă până la 29 de ore de streaming YouTube Music, 24 de ore de streaming pe YouTube, 19 ore de navigare pe TikTok, până la 21 de ore de explorare a rețelelor sociale sau 11 ore de jocuri, printr-o singură încărcare. În plus, cu 30 de minute de încărcare, HONOR Magic5 Lite oferă până la 12,5 ore de streaming video.

HONOR RAM Turbo

Dispunând de cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 695 5G, HONOR Magic5 Lite oferă performanțe bune pentru aplicațiile de productivitate și divertisment. Experiența utilizatorului este îmbunătățită mai mult de HONOR RAM Turbo, care permite smartphone-ului să utilizeze o secțiune a spațiului de stocare ca RAM pentru a menține mai multe aplicații active pentru un multitasking mai eficient.

Rulând sistemul de operare Magic UI 6.1 bazat pe Android 12, HONOR Magic5 Lite este prevăzut cu un Motor Anti-aging care minimizează degradarea performanței în timp pentru a asigura o experiență de utilizare constantă. Dispunând de HONOR Share și Multi-Screen Collaboration, HONOR Magic5 Lite permite transferuri mai facile de fișiere și multitasking eficient pe toate dispozitivele HONOR, inclusiv smartphone-uri, laptopuri și tablete.

HONOR Magic5 Lite: Preț și disponibilitate

HONOR Magic5 Lite este disponibil în trei culori: Titanium Silver, Emerald Green și Midnight Black. Începând de astăzi, 15 februarie 2023, HONOR Magic5 Lite va putea fi achiziționat de la operatori și retaileri la un preț accesibil, începând cu 1,799 lei.

Etichete: , , , , , , ,