OnePlus a lansat prima sa tastatură, un model de gaming realizat alături de Keychron

Scris de | 15 februarie, 2023
OnePlus a lansat prima sa tastatură, un model de gaming realizat alături de Keychron

OnePlus a lansat pe 7 februarie telefoanele OnePlus 11 şi OnePlus 11R, dar şi prima tabletă a companiei, OnePlus Pad. Ei bine la aceeaşi dată OnePlus a intrat într-un nou segment de produs şi anume cel al tastaturilor.

Primul său model este o tastatură mecanică, realizată în colaborare cu cei de la Keychron. Se numeşte OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro, cu 81 de taste incluse, layout US şi iuminare RGB. Are carcasă CNC din aluminiu, conectivitate Bluetooth 5.1, dar se poate utiliza şi prin conexiune pe fir, via USB-C. Bateria generoasă de la interior îi asigură o autonomie de până la 100 de ore, asta cu luminozitatea RGB setată la minim.

Are două tipuri de switch-uri, cele mai tactile cunoscute ca Winter Bonfire şi cele liniare „Summer Breeze”. Ele sunt uşor înlocuibile, iar produsul are şi un buton slider alert lateral, aşa cum primim şi pe telefoanele OnePlus. În plus aduce şi un buton „knob” rotativ, care pare util pentru aplicaţiile de editare foto. Tastatura ar costa în jur de 200 de dolari.

A debutat şi un televizor OnePlus ediţie 2023, modelul OnePlus TV 65Q2 Pro, cu diagonale de la 55 inch la 65 inch, cu panou 4K QLED cu suport HDR. Are acoperire de 97% pentru spectrul de culoare DCI-P3 şi rata de refresh de 120 Hz, deci e bun pentru gaming pe PS5. Cea mai inedită dotare a sa e totuşi faptul că are soundbar integrat în zona inferioară, unul de 70W.

Costă 1125 euro.

Etichete: , , , ,