Motorola RAZR 2023 apare în primele imagini, cu un ecran extern mult mai mare

Scris de | 22 februarie, 2023
Motorola RAZR 2023 apare în primele imagini, cu un ecran extern mult mai mare

Motorola RAZR 2022 s-a lansat la final de an 2022 şi a adus unul dintre cele mai mari ecrane externe de pe piaţa telefoanelor pliabile cu clapeta. Apoi a apărut OPPO Find N2 Flip, care a dus acea diagonală la un nou nivel. Acum apare Moto RAZR 2023 pentru a ridica ştacheta şi mai sus.

Asta la doar câteva ore după ce am aflat că Samsung Galaxy Z Flip 5 va dispune de un ecran exterior foarte generos în acest an. Ei bine Moto RAZR 2023 creşte miza, cu un display cover care acoperă toată suprafaţa exterioară a clapetei. În acel ecran sunt decupate cele două camere principale, dar şi blitzul. Aceste imagini vin chiar de la Evan Blass, cel mai celebru zvonac şi autor de leak-uri de pe piaţă.

Ecranul extern e pur şi simplu uriaş (4+ inch) şi va afişa mult mai multe informaţii. Deja Moto RAZR 2022 avea nişte plusuri, precum faptul că afişa Google Maps sau YouTube într-o variantă apropiată de cea full screen pe ecranul extern. Pe viitor am putea rula aplicaţii ca Faceboook, Instagram, WhatsApp, TikTok pe acest ecran extern. Mi se pare şi că balamaua s-a simplificat şi telefonul e mai îngust decât foarte latul RAZR 2022.

Mă aştept la un procesor Snapdragon 8 Gen 2 la interior şi la două camere de 50 de megapixeli în spate. Acum mingea e în terenul Samsung şi să vedem cu ce şi cu cât vor plusa.

Etichete: , , , , ,

Sursa: GSMArena