OnePlus a pus un sistem de iluminare LED pe spatele unui telefon concept; Îl vedem la MWC 2023

Scris de | 22 februarie, 2023
OnePlus a pus un sistem de iluminare LED pe spatele unui telefon concept; Îl vedem la MWC 2023

OnePlus a adus un telefon concept interesant la MWC 2020, care îşi schimba textura spatelui, folosind sticlă electro-cromatica. Acum va aduce un telefon concept şi la MWC 2023, OnePlus 11 Concept, iluminat cu LED-uri albastre în spate.

Va fi expus la standul OnePlus de la MWC 2023 şi aparent acele lumini albastre au ca inspiraţie „vene de gheaţă” şi fac aluzie la o răcire avansată pentru gaming. „Venele” albastre acoperă tot spatele şi se încolăcesc şi în jurul modulului foto. Imediat ne gândim la sistemul de iluminare Glyph de pe Nothing Phone (1), doar că aici iluminarea nu e albă, ci albastră. CEO-ul companiei OnePlus, Pete Lau a promis şi inaugurarea unei tehnologii în premieră în industrie pe acest concept.

Dacă se întâmplă ca la ultimul concept OnePlus, OnePlus Concept One, atunci acest produs nu va fi comercializat vreodată, ci va servi ca punct de pornire pentru un smartphone viitor. Personal cred că va avea acelaşi dotări ca OnePlus 11 şi doar designul va fi schimbat, eventual cu un plus pe parte de răcire, grafen, grafit, vapor chamber. Poate chiar răcire cu lichid.

Dacă se întâmplă aşa ceva, atunci grosimea sa va creşte cu siguranţă peste 8 sau chiar 9 milimetri. Vă reamintesc că în 2023 OnePlus nu are încă un model Pro sau Ultra, ci doar flagship-ul OnePlus 11 5G. Continuă colaborarea cu Hasselblad şi utilizarea unui OxygenOS cu puternice influenţe de ColorOS de la OPPO.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena