Mortal Kombat 12 a fost confirmat, va fi lansat în 2023

Scris de | 25 februarie, 2023
Mortal Kombat 12 a fost confirmat, va fi lansat în 2023

Vestea săptămânii din gaming e că vom primi un nou joc Mortal Kombat, care a fost anunţat într-un mod complet inadecvat. Warner Bros nu a oferit nici măcar teasere pentru Mortal Kombat 12, ci o menţiune în treacăt într-un apel telefonic.

Warner Bros a ajuns pe buzele tuturor după ce a anunţat noi filme Lord of the Rings, iar în cadrul aceluiaşi anunţ din lumea lui Frodo am aflat şi că vom avea un nou joc Mortal Kombat. Informaţia a venit de la CEO-ul David Zaslav. Oficialul a declarat că jocul are… „proiecţii ambiţioase de lansare” şi va ieşi în 2023. Au trecut 4 ani de la Mortal Kombat 11 şi culmea e că a surprins plăcut prin poveste, dar nu a reinventat masiv gameplayul.

Nu a părut totuşi mai gory şi mai şocant decât predecesorul, ci a continuat pe aceeaşi linie. 2023 va fi un an gigantic pentru jocurile cu bătăi, deoarece primim Street Fighter 6 şi un nou Tekken, Tekken 8 teoretic. Warner Bros a mai anunţat şi jocul Suicide Squad: Kill the Justice League.

De noul MK se va ocupa NetherRealm, ca şi la ultimele titluri. Se zvoneşte că îl vom vedea şi pe Homelander din The Boys printre personaje ca un DLC. Vom vedea şi un MK nou pe mobil, numit Onslaught, lansat în acest an.

Etichete: , , ,

Sursa: Polygon