Telefonul pliabil Vivo X Flip va avea un design cu clapetă şi un procesor last gen

Scris de | 8 martie, 2023
Telefonul pliabil Vivo X Flip va avea un design cu clapetă şi un procesor last gen

Dacă OPPO a intrat recent pe piaţa telefoanelor pliabile cu clapetă, odată cu sosirea lui OPPO Find N2 Flip, acum e rândul celor de la vivo să facă un pas similar. Rezultatul se numeşte vivo X Flip şi tocmai a primit câteva scăpări convingătoare.

Până acum vivo a lansat doar telefoane pliable cu diagonală mare, vivo X Fold şi vivo X Fold+, dar acum trece la un alt segment. La drept vorbind telefoanele pliabile cu clapetă se vând bine, poate chiar mai bine decât cele clasice, mai ales dacă au preţ corect. Faptul că Galaxy Z Flip 3 şi 4 au pierdut rapid din preţ ar trebui să îngrijoreze rivalii. Asta mai ales dacă ne uităm la cât costă Moto RAZR 2022 şi OPPO Find N2 Flip.

Revenind totuşi la Vivo X Flip, scăpările arată că va adopta un ecran principal de 6.8 inch, cu refresh rate de 120 Hz. Ecranul secundar, cel extern va avea o rezoluţie 682p, fiind de o dimensiune şi formă similară cu cel de pe OPPO Find N2 Flip, doar ca fiind orientat în landscape nu portret. Sursa, Digital Chat Station scrie şi că telefonul va folosi un CPU last gen, un Snapdragon 8+ Gen 1 şi cel puţin 8 sau 12 GB RAM.

Vom avea şi o cameră duală în spate, cu senzor Sony IMX663 de 12 MP, alături de mai noul Sony IMX866. Bateria de 4400 mAh va fi generoasă pe lângă alte modele cu format similar de pe piaţă şi se va încărca la 44W, ca şi rivalul de la OPPO.

Etichete: , , ,

Sursa: Notebookcheck