Oppo lansează în România cel mai nou pliabil al său, Find N2 Flip

Scris de | 3 martie, 2023
Oppo lansează în România cel mai nou pliabil al său, Find N2 Flip

OPPO a lansat în România cel mai nou smartphone pliabil, Find N2 Flip, telefonul oficial al competiției UEFA Champions League. Acesta este primul pliabil din portofoliul OPPO care a fost lansat pe piaţa din Europa. Evenimentul de lansare a avut loc la Galeria Kulterra din București, în cadrul expoziției de pictură semnată de artista contemporană Arina Bican.

“Oferim consumatorilor locali un dispozitiv ultra-performant și, totodata, compact, care răspunde nevoii de a avea un ecran tot mai mare într-un telefon compact. Am demonstrat că inovația nu trebuie să însemne și compromisuri, iar fiecare detaliu al primului telefon pliabil OPPO ilustrează conceptul de perfecțiune minuțioasă. În plus, suntem convinși că pachetul promoțional Find N2 Flip, ce include o husă specială si o pereche de căști OPPO Enco X2, va fi primit cu entuziasm de publicul din Romania”, a declarat Alina Munteanu, PR Manager pentru OPPO în România.

Oppo Find N2 Flip are un ecran de 6,8 inci, cu aspect 21:9, AMOLED, și o greutate de 191 grame. Rata de refresh este de 120Hz, iar luminozitatea urcă până la 1600 de niți, fiind ușor de utilizat în orice tip de lumină. Totodată, OPPO Find N2 Flip are cel mai mare ecran secundar din industrie, care poate accesa o serie de funcții precum fotografie, notificări etc, fluidizând astfel experiența de utilizare. Orientarea sa verticală oferă și mai mult spațiu, care permite afișarea până la șase notificări într-o singură vizualizare. Cu ajutorul acestui ecran, utilizatorul poate să răspundă rapid la mesajele din aplicațiile de mesagerie principale, poate comuta setările, poate să înregistreze o notă vocală sau să preia un apel și multe altele – totul fără a deschide telefonul.

Telefonul vine și cu cea mai mare baterie și cea mai rapidă încărcare disponibile pe un flip. Testele interne ale celor de la Oppo arată că acesta poate fi utilizat fără probleme pentru o zi întreagă. Tehnologia SUPERVOOC de 44W asigură încărcarea bateriei de 4300 mAh până la 50% în 23 de minute atunci când telefonul este aproape gol. Încărcarea completă se face în mai puțin de o oră.

Oppo Find N2 Flip vine cu un sistem de camere bazat pe senzor Sony IMX890, un procesor puternic MediaTek Dimensity 9000+ și conectivitate utra-rapidă 5G dual-sim.

Cel mai bun camera-phone de tip flip

Camera principală de 50 MP a lui Find N2 Flip are un senzor Sony IMX890 cu un obiectiv f/1.8 și este dezvoltată împreună cu producătorul de camere foto Hasselblad, oferind culori de calitate profesională. Unitatea de procesare Marisilicon X, disponibilă pe noul Find N2 Flip, îmbunătățește videoclipurile nocturne pentru a capta imagini 4K în condiții de lumină scăzută.

OPPO Find N2 Flip dispune de o balama Flexion Hinge, certificată independent de TÜV Rhineland pentru a rezista la peste 400.000 de plieri în testele efectuate la temperatura standard a camerei. Acest lucru echivalează cu deschiderea și închiderea telefonului de aproximativ 100 de ori pe zi timp de mai bine de zece ani și, de asemenea, este testat de până la 100.000 de ori la 50 de grade Celsius și 95% umiditate și la -20 de grade Celsius. Datorită balamalei, telefonul poate fi folosit și pe post de cameră foto cu trepied, în modul Flexform.

OPPO Find N2 Flip vine echipat cu sistem de operare ColorOS 13, fiind primul model din portofoliul companiei care oferă patru ani de actualizări majore ColorOS și 5 ani de actualizări de securitate. Până la 31 martie, Find N2 Flip este disponibil într-un pachet ce include o husă specială si o pereche de căști OPPO Enco X2.

Etichete: , , , , , ,