Cineva a făcut un film despre ascensiunea telefoanelor BlackBerry – Trailer

Scris de | 16 martie, 2023
Cineva a făcut un film despre ascensiunea telefoanelor BlackBerry – Trailer

După filme despre Steve Jobs, Super Mario, Nintendo, Tetris, seriale precum Halt and Catch Fire despre începuturile computing-ului, acum până şi BlackBerry primeşte propria peliculă. Diferenţa faţă de celelalte pelicule de gen e că tonul e unul amuzant.

Recunoaştem câţiva actori de comedie în trailer, precum Jay Baruchel, vocea de bază din How to Train Your Dragon, dar şi Matt Johnson şi Glenn Howerton. În funcţie de oamenii pe care îi întrebi, unii vor spune că primul smartphone a fost un Nokia Communicator, alţii că a fost un terminal cu Windows Mobile. Dar foarte multe voci vor evoca brandul BlackBerry. Jay Baruchel îl joacă pe Mike Lazaridis, iar Glenn Howerton pe Jim Balsille, foşti co-CEO ai companiei canadiene Research In Motion.

Aceasta s-a ocupat cu producţia şi distribuţia de terminale BlackBerry, poate cele mai de succes telefoane axate pe business şi productivitate, dar şi cele mai sigure. Erau preferatele oamenilor de pe Wall Street la început de mileniu, ale oamenilor de afaceri, iar Barack Obama era pur şi simplu obsedat de al său BlackBerry. Uriaşa problema a RIM a fost că nu a înţeles trendul touchscreen-urilor la timp, iar dispozitivele sale cu butoane au devenit rapid depăşite în fata iPhone-urilor.

De altfel vedem anunţul iconic al lui Steve Jobs în trailer. Filmul „BlackBerry” este bazat pe cartea din 2015 „Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Rise and Spectacular Fall of BlackBerry”.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget