Steam Deck primeşte prima reducere de la debut în cadrul Steam Spring Sale

Scris de | 17 martie, 2023
Steam Deck primeşte prima reducere de la debut în cadrul Steam Spring Sale

Apreciata consolă portabilă Steam Deck tocmai a primit prima reducere de când se vinde, una de 10%. Gurile rele spun că anticipează lansarea unui succesor, alţii că e vorba doar despre Steam Spring Sale, manifestat şi la jocuri şi la hardware.

Cei care s-au abţinut din a cumpăra hibridul consola-PC până acum se pot bucura de un preţ cu 10% mai mic. Versiunea de 64 GB costă acum 359 dolari, cu 40 mai puţin decât era înainte. Cea de 256 GB ajunge de la 529 dolari la 476 dolari. Modelul de 512 GB, care plusează cu sticlă anti glare pentru ecran şi stocare mai rapidă are 64 dolari tăiaţi din preţ, pentru o sumă finală de 584 dolari.

Timpii de livrare sunt rezonabili: 1-2 săptămâni. Discount-ul se va aplica în toate regiunile în care Deck-ul se livrează până pe 23 martie, când se termină Steam Spring Sale. Vă puteţi bucura şi de reduceri la sute de jocuri, de la Red Dead Redemption 2, care e cu 67% mai ieftin la Witcher 3, care a pierdut 70% din preţ sau NBA 2K 23, cu 75% mai accesibil.

Valve a mai adăugat şi o funcţie nouă la Steam Deck: e mai uşor să schimbi video-ul de bootare. Valve oferă şi 20 de video-uri startup pe care le poţi cumpăra din Steam Points Shop. Şi dacă vă faceţi griji că vine Steam Deck 2, ei bine un reprezentant Valve a declarat că mai avem de aşteptat câţiva ani.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget