ASUS ROG Phone 7 se va lansa pe 13 aprilie; ASUS a confirmat data

Scris de | 24 martie, 2023
ASUS ROG Phone 7 se va lansa pe 13 aprilie; ASUS a confirmat data

ASUS ROG Phone 7 a primit deja câteva scăpări până acum, dar nici una destul de consistentă încât să merite atenţia noastră. Azi avem totuşi informaţii oficiale despre terminal, chiar de la ASUS, mai precis data sa de lansare: 13 aprilie 2023.

ASUS ROG Phone 6 şi ROG Phone 6 Pro au fost anunţate în iulie 2022, dar acum ASUS se grăbeşte cu debutul succesorului. ROG Phone 7 vede lumina zilei în această primăvară şi o face într-un moment în care ASUS e pe cale să rămână singură în segment. Gurile rele spun că Lenovo a închis proiectul Legion Phone, iar Black Shark se pregăteşte să închidă porţile. Nubia nu se grăbeşte prea mult cu noul Red Magic, deci ASUS are loc de manevră.

Scăpările de până acum au prezentat 3 versiuni de ROG Phone 7: ROG Phone 7D, ROG Phone 7 şi ROG Phone 7 Pro. Toate 3 modelele au procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 la interior, 16 GB RAM, dar e posibil să avem şi o opţiune cu 18 GB. ROG Phone 7 va aduce un ecran de 6.8 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 165 Hz, un AMOLED. Are la bord şi baterie de 6000 mAh, cu încărcare la 65W, nimic surprinzător aici.

Mai primim şi difuzoare stereo puternice, butoane laterale de gaming cu feedback mai bun şi o nouă generaţie de accesorii de gaming. E vorba despre ventilator, controllere, adaptoare, ataşament cu extra ecran şi Kunai.

 

Etichete: , , , ,