Seria Galaxy A de la Samsung a fost prezentată oficial în România. Cu ce oferte speciale vin Galaxy A34 5G și Galaxy A54 5G

Scris de | 28 martie, 2023
Seria Galaxy A de la Samsung a fost prezentată oficial în România. Cu ce oferte speciale vin Galaxy A34 5G și Galaxy A54 5G

Noua serie Samsung Galaxy A, cea mai populară gamă de smartphone-uri din portofoliul companiei, a fost prezentată oficial în România. Cele două telefoane mobile, Galaxy A54 5G și Galaxy 34 5G, cu un design mai modern, mai elegant și mai subțire, permit utilizatorilor să înregistreze videoclipuri stabile și clare sau să realizeze fotografii de calitate bună chiar și în condiții de luminozitate scăzută, utilizând capabilitățile de Nightography și de inteligență artificială.

Ambele dispozitive sunt echipate cu ecrane Super AMOLED de 6,4 inci pentru Galaxy A54 5G și respectiv 6,6 inci pentru Galaxy A34 5G, fiind îmbunătățite pentru o vizibilitate mult mai mare în exterior, chiar și în lumina puternică a soarelui.

În plus, noua serie Galaxy A vine pe piața locală și cu o ofertă specială, valabilă până pe 15 aprilie pe site-ul Samsung; noile Galaxy A34 5G și Galaxy A54 5G sunt disponibile de la 83 lei/lună și vin cu Puncte Rewards bonus de până la 200 lei.

Galaxy A54 5G va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome White. Galaxy A34 5G va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome Silver.

Etichete: , , , ,