Samsung și Musette lansează o nouă geantă de damă inspirată din Galaxy Z Flip4

Scris de | 22 martie, 2023
Samsung și Musette lansează o nouă geantă de damă inspirată din Galaxy Z Flip4
Side view of woman model walking in trend clothing; Shutterstock ID 1006580041; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Samsung și Musette vin cu o nouă campanie, „Flip The Contrasts”, ce îmbracă forma unei noi genți în ediție limitată inspirată tot de Galaxy Z Flip4. 

Gențile din colecția capsulă realizată alături de Musette sunt de dimensiuni mici, în ton cu trendul de microgenți care a luat lumea modei cu asalt în ultimii ani. Vedeta lunii martie vine cu un spațiu suplimentar și pentru câteva obiecte indispensabile, fiind creată astfel încât să se potrivească întocmai nevoilor femeilor.

Geanta în ediție limitată „Flip The Contrasts” completează colecția Samsung | Musette lansată anul trecut, în decembrie, în cele cinci variante de culori: negru, alb, bej, mov și corai. Materialele din care sunt realizate gențile sunt naturale, moderne și de cea mai înaltă calitate. Pielea folosită este una biodegradabilă și sustenabilă.

Noua geantă în ediție limitată  „Flip The Contrast”, va putea fi achiziționată fizic, din 14 magazine Musette din toată țara sau din cele 6 magazine Samsung Experience Store, precum și online.

Etichete: , , , ,