Sony a lansat noile căști true wireless WF-C700N, cu noise canceling. Aduce și o culoare nouă pe WH-1000XM5

Scris de | 4 aprilie, 2023
Sony a lansat noile căști true wireless WF-C700N, cu noise canceling. Aduce și o culoare nouă pe WH-1000XM5

Sony spune că a proiectat WF-C700N luând în considerare numeroase date privind forma urechilor, colectate încă de la lansarea primelor căști intraauriculare din lume, în 1982, precum și evaluarea sensibilității diferitelor tipuri de urechi. Căștile WF-C700N combină astfel o formă care se potrivește cu urechea umană, cu un design ergonomic al suprafeței, pentru mai multă stabilitate, astfel încât utilizatorii să se poată bucura fără pauze de conținutul lor audio preferat.

Carcasa de încărcare cilindrică este mică și ușor de transportat, chiar și în buzunar sau în geantă, astfel încât utilizatorii pot lua căștile cu ei oriunde. Carcasa are o textură cu model geometric, pentru un plus de eleganță și un aspect premium. Textura, calitatea și culorile WF-C700N au fost proiectate pentru a le oferi utilizatorilor un plus de stil, dar și confort. Aceștia pot alege din cele patru variante de culoare – negru, alb, lavandă și verde-salvie – pe cea care li se potrivește cel mai bine.

Căștile vin cu funcție de anularea a zgomotului de fond, precum și posibilitatea de a activa modul Ambient Sound pentru a rămâne conectați la mediul înconjurător. În Ambient Sound, microfoanele orientate către față captează mai mult din sunetul ambiental din jurul utilizatorilor, astfel încât aceștia să se poată bucura de o experiență de audiție naturală, rămânând conectați la mediul înconjurător. Mai mult, pot personaliza setările în aplicația Sony | Headphones Connect sau pot utiliza setarea Focus on Voice pentru a discuta cu cei din jur fără a-și scoate căștile.

Modelul WF-C700N dispune, de asemenea, de funcția Adaptive Sound Control, care ajustează setările sunetului ambiental în funcție de locul în care se află utilizatorii și de ceea ce fac. Recunoaște locurile pe care aceștia le vizitează frecvent, cum ar fi locul de muncă, sala de sport sau cafeneaua preferată, și comută între modurile de sunet, pentru a se potrivi situației. Căștile mai vin și cu tehnologia DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), proprietară Sony, și cu drivere de 5mm. De asemenea, muzica poate fi modificată în funcție de preferințe cu ajutorul setărilor EQ din aplicația Sony | Headphones Connect.

Bateria are o durată de viață de până la 15 ore, cu ANC activ, și căștile sunt certificate pentru rezistență la apă IPX4. Vin și cu Multipoint Connection (nu momentan însă, cum am scris în review-ul căștilor, aici), ceea ce înseamnă că pot fi conectate la două dispozitive Bluetooth în același timp. Astfel, atunci când unul dintre utilizatori primește un apel, căștile sale știu ce dispozitiv este apelat și se conectează automat la cel potrivit. WF-C700N oferă, de asemenea, o calitate fiabilă a apelurilor datorită Wind Noise Reduction Structure, care redă clar vocea, chiar și în condiții de vânt puternic.

Sony WH-1000XM5 primesc o nouă variantă de culoare

De la lansarea modelului WH-1000XM5, în 2022, aceste căști wireless au primit numeroase distincții și aprecieri din partea criticilor pentru funcția de anulare a zgomotului, lider în industrie, și pentru calitatea superioară a sunetului. Acum, Sony le aduce într-o nouă variantă de culoare elegantă Midnight Blue, permițându-le utilizatorilor să-și personalizeze și mai mult experiența de ascultare.

Sony a proiectat WF-C700N și WH-1000XM5 Midnight Blue nu doar pentru a fi elegante și moderne, ci și pentru a fi sustenabile. Materialul de ambalare folosit pentru cele două modele nu conține plastic, ceea ce evidențiază angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor sale asupra mediului.

  • Modelul WF-C700N va fi disponibil începând cu luna aprilie 2023, la prețul de aproximativ 640 lei.
  • WH-1000XM5 Midnight Blue va fi disponibil, de asemenea, începând cu luna aprilie 2023, la prețul de aproximativ 2100 de lei. 

Etichete: , , , , , , ,