Facebook Messenger îţi permite acum să joci jocuri multiplayer în timpul apelurilor video

Scris de | 5 aprilie, 2023
Facebook Messenger îţi permite acum să joci jocuri multiplayer în timpul apelurilor video

Facebook Messenger a primit la un moment dat o funcţie care permitea relizarea de plăţi între utilizatorii săi, iar acum primeşte şi o funcţie ceva mai distractivă. E vorba despre posibilitatea de a juca jocuri multiplayer în vreme ce porţi apeluri video.

Nu e nimic mai satisfăcător decât să vezi reacţia pe faţa celuilalt atunci când îl baţi la Exploding Kittens. El este doar unul dintre cele 14 titluri oferite în prima fază. Funcţia de apelare video cu gaming la pachet e disponibilă în aplicaţia Messenger de pe iOS şi Android, dar şi pe varianta web, fără a fi nevoie de vreo instalare specială. Printre jocuri mai găsim şi Words With Friends şi Mini Golf FRVR, plus Card Wards.

Fiecare joc este gândit pentru a fi jucat de minim două persoane, dar se poate şi în mult mai mulţi. Titlurile sunt optimizate pentru serviciu, cu leaderboard-uri clar marcate şi o interfaţă bine integrată în Messenger. Trebuie doar să porneşti un apel video în Messenger, să apeşi pe butonul Group Mode şi pe iconul Play, iar apoi alegi jocul şi te joci. Meta a tot experimentat cu gaming-ul în Messenger în ultimii ani şi ştiu că puteai să joci Asphalt la un moment dat în Messenger.

Trebuie spus că nu totul e roz în zona de gaming, deoarece Meta a închis aplicaţia de sine stătătoare Facebook Gaming cu luni în urmă.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget