Flanco anunță deschiderea celui mai mare magazin al său din București, în Militari Shopping: Oferte incredibile în prima zi la iPhone-uri și console Xbox Series X

Scris de | 13 aprilie, 2023
Flanco anunță deschiderea celui mai mare magazin al său din București, în Militari Shopping: Oferte incredibile în prima zi la iPhone-uri și console Xbox Series X

Flanco a deschis astăzi cel de-al unsprezecelea magazin al său din București, amplasat în centrul comercial Militari Shopping. Cu o suprafață de 1.000 mp, noul magazin este cel mai mare punct de vânzare al retailerului, din capitală.

Proiectul de deschidere și amenajare a presupus o investiție consistentă, în valoare de 2,5 milioane de lei. Retailerul a ales dotări moderne și a acordat o atenție sporită detaliilor care asigură protejarea mediului înconjurător, dar și o mai bună eficiență: iluminarea LED și etichetele electronice. Încă de la primele ore ale dimineții, echipa de consultanți și-a întâmpinat cei dintâi clienți, cu oferte speciale de deschidere la o gamă variată și atent selecționată de produse electro-IT.

“Noul magazin Flanco ne aduce mai aproape de clienții noștri, în una dintre cele mai populate zone ale capitalei – cartierul Militari”, spune Dragoș Sîrbu, Director General Flanco. “Într-un an în care bugetul alocat investițiilor – în special pentru deschideri și reamenajări de magazine – are un nivel record, de 20 de milioane de lei, ne urmăm, mai mult decât oricând, strategia de dezvoltare sănătoasă. Alegem cu atenție orașele cu o cerere importantă ori cele în care prezența noastră este, momentan, modestă, zonele rezidențiale potrivite și locațiile comerciale care beneficiază de trafic intens și ne pot oferi o expunere importantă.”

Clienții beneficiază de reduceri importante la produse, fie că vorbim despre electrocasnice pentru casă (combine frigorifice de la 999 lei, automate de cafea De’Longhi de la 899 lei, aspiratoare robot cu funcție de spălare de la 699 lei), de echipamente IT sau audio-video (laptop Lenovo de la 799 lei, televizoare LED 80 cm de la 299 lei, televizor 4K Samsung 108 cm de la 999 lei) ori despre cele mai noi dispozitive smart (iPhone 14 de la 3.799 lei, Apple Watch SE2 de la 999 lei, Samsung Galaxy A23 de la 699 lei).

Clienții pot achita cumpărăturile în până la 40 de rate fără dobândă prin card de credit, în rate fixe printr-un credit obținut pe loc, în magazin, ori direct cu cardul de salariu în 3 sau 4 rate. În cazul unei nepotriviri în ceea ce privește produsul ales, aceștia au oricând opțiunea celei mai lungi perioade de retur gratuit din piața de electro-IT, de 45 de zile. De asemenea, clienții care preferă să comande online, pot alege să își ridice produsele din magazinul Flanco Militari Shopping, la fel ca și din celelalte puncte ale rețelei.

În București, retailerul operează alte zece magazine, majoritatea fiind situate în centre comerciale – fie de dimensiuni mari (Afi Cotroceni, Sun Plaza, Veranda Mall), fie de tip galerii comerciale (Titan, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Orhideea, Drumul Taberelor). Celelalte două magazine au amplasare stradală (Pieptănari și Obor). În zona metropolitană a capitalei, Flanco are două magazine – în Voluntari și în Bragadiru.

Magazinul Flanco Militari Shopping este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa – B-dul Iuliu Maniu 560A, București.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,