Xiaomi Smart Band 8 este aici: brăţară de fitness cu până la 16 zile de autonomie

Scris de | 19 aprilie, 2023
Xiaomi Smart Band 8 este aici: brăţară de fitness cu până la 16 zile de autonomie

Pe 18 aprilie Xiaomi nu a anunţat doar cameraphone-ul Xiaomi 13 Ultra, ci şi o brăţară de fitness cunoscută drept Xiaomi Smart Band 8. Smart Band 6 şi 7 au fost hituri, de aceea produsul e cât se poate interesant, mai ales că acum are curele mai atractive.

Două selling point-uri sunt clare: ecranul AMOLED de 1.62 inch şi bateria ce oferă autonomie de până la 16 zile. Acum, pentru prima dată în serie, Smart Band 8 vine cu un mecanism quick release, care permite ataşarea şi detaşarea mai facilă a curelei. Are şi şi noi variante de curea, inclusiv metalică şi din imitaţie de piele.

Există şi posibilitateaa de a purta brăţara drept colier. Ecranul e acelaşi AMOLED de anul trecut, cu rezoluţie de 192 x 490 pixeli luminozitate de 600 nits. Dispozitivul oferă peste 150 de moduri de antrenament, dar şi un asistent smart health, care vine cu monitorizare a saturaţiei de oxigen, a pulsului, a somnului şi a ciclului menstrual.

Există şi un nou mod de jogging, care monitorizează mai atent exerciţiul fizic. Va monitoriza ritmul, lungimea pasului, contactul cu solul şi impactul la sol. Brăţara are suport Bluetooth 5.1, ediţie NFC şi corp rezistent la scufundare în apă până la 50 de metri adâncime. Are şi senzor de optic pentru puls şi SpO2, senzor six axis de mişcare, monitorizare a somnului 24 din 24.

Cântăreşte doar 27 de grame şi se încarcă în doar o oră. Produsul costă în jur de 30 de euro fără NFC şi 35 cu.

Etichete: , , ,

Sursa: Fonearena