Rockstar Games va anunţa GTA 6 pe 17 mai

Scris de | 25 aprilie, 2023
Rockstar Games va anunţa GTA 6 pe 17 mai

În luna aprilie nu prea mai sunt mari lansări de jocuri, în afară de un joc Star Wars, dar în mai pe lângă Lord of the Rings Gollum şi noul Zelda mai avem ceva care să ne ţină cu sufletul la gură: e vorba despre faptul că Rockstar Games va anunţa GTA 6 pe 17 mai.

Diferite surse din industrie au confirmat această informaţie şi această dată, iar scăpări pentru GTA 6 am tot avut până acum. Inclusiv date despre poveste, care aparent implică doi fraţi, iar gamerii jucând cu sora o bună parte din timp. Au fost şi leak-uri de gameplay şi discuţii despre o acţiune care se petrece în Brazilia şi Tokyo.

Ei bine acum aflăm că Take Two, compania mamă a Rockstar Games va anunţa oficial jocul în timpul conferinţei cu investitorii de pe 17 mai. Una dintre surse este Hip Hop Gamer, care a postat o serie de informaţii incoerente, alături de o fotografie a CEO-ului Take Two, Strauss Zelnick. Tot el a a spus că „GTA 6 va fi un moment pe care îl vom ţine minte mereu”.

Tez2, un alt insider bine conectat la Rockstar Games a dezvăluit că update-ul anual Summer Update pentru GTA Online ar putea include teasere pentru GTA 6/GTA VI. În 2023 se împlinesc 10 ani de la debutul lui GTA V, care a doborât record după record de vanzar şi este un reper în story telling. Toamna trecută au scăpat 90 de video-uri din build-ul de test GTA 6 şi apărea o posibilă dată de lăsare: final de an 2024 sau 2025, în prima parte.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena