Samsung a prezentat în România gama de televizoare din 2023

Scris de | 27 aprilie, 2023
Samsung a prezentat în România gama de televizoare din 2023

Noua gamă de televizoare Samsung a fost prezentată oficial în România. Evenimentul Samsung dedicat pasionaților de tehnologie și nu numai, a avut loc pe 26 aprilie în capitală și a oferit tuturor participanților o incursiune în universul experiențelor „WOW” aduse de noile game de televizoare.

Noile produse Samsung pun în prim-plan nevoile consumatorului modern, aflat într-o eră hiperconectată și hibridă, în care nevoia de dispozitive conectate este în creștere. Prin conceptul de „Calm Technology”, compania își propune să vină în ajutorul utilizatorilor ca ei să poată duce  un stil de viață mai liniștit, lipsit de griji. În acest sens, conectivitatea noii game de televizoare a anului 2023 este elementul aflat în prim plan.

„Noile televizoare Samsung impresionează prin inovațiile pe care le aduc. Acestea combină tehnologia de ultimă generație cu un design elegant și sofisticat, astfel încât să ofere o experiență spectaculoasă chiar și pentru cei mai exigenți consumatori. Obiectivul nostru a fost acela de a redefini ce înseamnă experiența de vizionare la domiciliu, așa cum o știam până acum. Televizoarele Samsung se conectează cu ușurință cu toate dispozitivele inteligente compatibile din casă, indiferent de marcă și astfel deblochează noi teritorii, noi experienţe în materie de gaming și divertisment.  Desigur că vorbim despre o calitate a imaginilor și a sunetului excepțională, la cel mai înalt nivel, dar și de funcții de inteligență artificială care se asigură că ai parte de o experiență cât mai personalizată pentru obiceiurile și nevoile tale.”, declară Victor Armășelu, Vicepreşedinte Samsung Electronics România & Bulgaria. 

Televizoarele Samsung vor fi împachetate folosind ambalaje eco. Samsung Eco-Packaging va veni cu imprimare minimă, astfel încât este să fie consumată mai puțină cerneală în producție. În plus, compania va folosi bandă de hârtie pentru a reduce utilizarea plasticului în ambalajele sale, iar dimensiunile pachetelor vor fi și ele reduse pentru a diminua emisiile globale de carbon.

Impresiile noastre despre noile televizoare Samsung, alături de o prezentare în detaliu pentru toate tehnologiile noi pe care acestea le au, ce oferă în plus față de gamele anterioare și ce iese în evidență, le puteți citi în materialul de aici sau vedea în materialul acesta.

Etichete: , , , , ,