iOS 17 are designul dezvăluit de scăpări pentru aplicaţii Wallet, Health şi altele

Scris de | 1 mai, 2023
iOS 17 are designul dezvăluit de scăpări pentru aplicaţii Wallet, Health şi altele

iOS 17 ar trebui să fie prezentat oficial pe 5 iunie, în cadrul WWDC 2023, conferinţa anuală pentru dezvoltatori ţinută de Apple. Ei bine acum avem scăpări pentru noutăţile din iOS 17, mulţumită unor leak-uri de aplicaţii.

Versiunea finală de iOS 17 apare în septembrie împreună cu noile iPhone-uri, iar până atunci vedem aceste scăpări. E vorba despre un design nou pentru aplicaţiile Wallet, Health şi Wallpaper. Faţă de iOS 16, iOS 17 e mai degrabă un update incremental, axat pe bug fix-uri şi optimizare. Noul iOS aduce o vizualizare tip grilă, cu 9+ wallpaper-uri disponibile.

Poţi acum şterge mai uşor wallpaper-uri pentru homescreen şi lockscreen în acea vizualizare grilă. iOS 17 primeşte o aplicaţie Health regândită, cu o zonă Favorites reinventată. Metricii de sănătate vor fi afişaţi într-o serie de pătrate. Fiecare include grafice, tabele şi cifre legate de calorii arse, somn, puls spre exemplu.

Wallet va avea un tab pentru Toate Tranzacţiile şi un gest swipe down pentru search. Apple Cash va primi şi el un tab dedicat. iOS 17 va mai aduce şi opţiuni de mărime pentru fonturile de pe lockscreen, buton care permite partajarea de designuri custom de lockscreen, dar şi versuri din Apple Music pe lockscreen.

Folderele se vor putea redenumi acum manual, iar Dynamic Island primeşte şi el noi funcţii Active Widgets sunt pe lista de noutăţi, cu mai multe elemente interactive.

Etichete: , , ,

Sursa: mysmartprice