F1 23 se lansează pe 16 iunie și vine cu multe noutăți, inclusiv curse de sprint

Scris de | 4 mai, 2023
F1 23 se lansează pe 16 iunie și vine cu multe noutăți, inclusiv curse de sprint

Dacă și pentru tine cursele de Formula 1 se simt mai degrabă ca o bătălie pentru locurile 3-20, iată că în curând vei putea sări din nou în monopostul virtual ca să faci lucrurile mai interesante. EA a anunțat lansarea lui F1 23, programată pentru data de 16 iunie. Jocul va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X/S și PC, via EA App, Steam și Epic Games Store.

Braking Point revine cu un capitol cu totul nou, urmărind carierele tânărului Aiden Jackson și a protagonistului Devon Butler, acum coechipieri în echipa Konnersport Racing Team, aflată la început de drum. Konnersport Racing speră să concureze cu succes împotriva echipelor și piloților de la grila reală de start a F1. Cu o serie de noi personaje, rivalități și provocări, scopul ambilor piloți este să ajungă la următorul nivel, însă pe parcurs se vor confrunta cu răsturnări de situație și obstacole.

Manevrabilitatea jocului a fost îmbunătățită față de sezonul anterior, permițând un comportament mai previzibil, iar noul design al vehiculului oferă monoposturilor o tracțiune mai bună la frânare, accelerare și în viraje. Prin încorporarea feedback-ului real al echipei F1, echilibrul mai mare între aerodinamică și aderența pneurilor duce la o experiență mai realistă. Datorită îmbunătățirilor aduse cuplului motorului și inerției, controlul accelerației este mai autentic, oferind conexiune mai bună cu monopostul. Pe lângă aceste actualizări, tehnologia  Precision Drive va oferi jucătorilor cu console un control mai bun și mai multă încredere în momentele esențiale ale cursei.

Ca urmare a feedback-ului comunității, F1 23 introduce cursa de Sprint (35%), o punte perfectă între opțiunile anterioare de curse scurte și lungi. În plus, steagurile roșii sunt un nou element strategic în F1 23, iar capacitatea de reacție ar putea schimba rezultatul unei curse, în bine, sau în rău. Pe lângă calendarul complet al sezonului 2023, extins cu circuitele Las Vegas și Losail, jocul include și trei circuite faimoase: Paul Ricard (Franța), Shanghai (China) și Portimão (Portugalia), confirmate pentru momentul lansării.

Introducerea hub-ului F1 World oferă o experiență nouă, cu un conținut inspirat din calendarul curselor. F1 World contribuie la introducerea jucătorilor în lumea complexă a Formulei 1 și reunește mai multe moduri de joc, inclusiv Time Trial și Grand Prix. Un nou sistem de progresie le permite jucătorilor să avanseze prin realizarea provocărilor pentru a debloca upgrade-uri pentru mașini, noi grafice pentru monopost, combinezoane și căști. Un nou sistem de evaluare a siguranței face legătura între jocul online și cel offline, încurajând piloții să concureze corect. De asemenea, acest sistem ajută la asocierea mai eficientă a piloților similari, pentru a îmbunătăți experiența online. Ediția digitală F1 23 Champions Edition include conținut limitat pentru circuitul din Las Vegas, Max Verstappen Race Wear Pack, Braking Point 2 Icons și Vanity Item Pack, Dual Entitlement, patru noi My Team Icons, un XP Boost, F1 World Bumper Pack, 18.000 PitCoin și trei zile de acces anticipat începând cu 13 iunie. Versiunea Standard Edition care îi are pe copertă pe ambasadorul EA SPORTS Charles Leclerc alături de Lewis Hamilton și Lando Norris va fi disponibilă începând cu 16 iunie și include F1 World Starter Pack și 5000 PitCoin pentru cei care precomandă jocul.

Etichete: , , , , , ,