Motorola edge 40, lansat oficial în România: Preț și specificații pentru cel mai nou smartphone al companiei

Scris de | 4 mai, 2023
Motorola edge 40, lansat oficial în România: Preț și specificații pentru cel mai nou smartphone al companiei

Începând cu luna mai, Motorola își extinde gama de telefoane Edge cu motorola edge 40, un dispozitiv care dispune de specificații avansate, cum ar fi ecran curbat, protecție împotriva prafului și a apei conform standardului IP68, o cameră de 50MP și încărcare wireless.

Noul device motorola edge 40 va fi disponibil în România începând cu 11 mai în două culori: Nebula Green și Eclipse Black, la un preț recomandat de 2399 lei în magazinele Altex, eMag, Flanco, Digi și Orange.

Motorola edge 40 este unul dintre cele mai subțiri telefoane din clasa sa (7.58mm), cu un display borderless de sticlă. În plus, designul include protecția IP68, ceea ce îi conferă rezistență la praf, murdărie, nisip și protecție împotriva scufundărilor accidentale în apă dulce.

Sistemul de camere

motorola edge 40 surprinde fotografii cu mai multe detalii datorită sistemului de camere de 50 MP de înaltă rezoluție care integrează cea mai largă diafragmă disponibilă pe un smartphone (f/1.4).

Diafragma largă oferă utilizatorilor următoarele beneficii:

● Fotografii mai clare în condiții de lumină slabă

● Un fundal natural cu focalizare moderată în spatele subiectului pentru un aspect profesional

● Viteze mai rapide de captare pentru fotografii spontane mai de precise

În plus, Ambient Light Sensor setează cu rapiditate expunerea, astfel încât momentele să fie imortalizate imediat cum se deschide camera. Focalizarea pe toți pixelii oferă o performanță mai bună în orice condiții de lumină, iar stabilizarea optică a imaginii (OIS) asigură fotografii mai clare și mai precise.

Sistemul principal de camere este completat de camera ultra-wide de 13MP, cu funcția Macro Vision, permițând utilizatorilor să încadreze sau să se apropie mai mult de subiectul lor. Pentru fotografiile în grup sau solo, camera selfie de 32MP asigură fotografii bune indiferent de cantitatea de lumină. Motorola edge 40 vine și cu o serie de îmbunătățiri pentru video și cameră, cum ar fi Horizon Lock Stabilisation, Video Portrait și Vlog Mode.

Divertisment îmbunătățit

Când vine vorba de redarea conținutului media, un ecran mare este bun, iar motorola edge 40 oferă un display pOLED de 6,55″ cu margini borderless curbate. Ecranul are o rezoluție Full HD+, ceea ce oferă o imagine clară. De asemenea, este certificat HDR10+ și are o gamă de culori DCI-P3, pentru o varietate de nuanțe mai vii. În timpul jocurilor sau multitasking-ului, utilizatorii pot beneficia de un refresh rate de 144Hz, pentru o navigare mai fluidă pe dispozitivul lor.

Experiența de vizionare este acompaniată de sunetul Dolby Atmos pe difuzoare stereo, cu bas îmbunătățit care adaugă adâncime și detalii. În plus, Motorola Spatial Sound face ca sunetul provenit din căștile sau difuzoarele utilizatorilor să fie mai captivant.

Încărcarea rapidă și performanță

Utilizatorii se vor bucura de încărcarea TurboPower de 68W care alimentează în doar 10 minute bateria de 4400mAh. Pentru o experiență mai confortabilă, utilizatorii pot renunța complet la cabluri mulțumită încărcării wireless de 15W.

Motorola Edge 40 este echipat cu chipset-ul MediaTek Dimensity 8020, ceea ce oferă conexiuni la rețelele 5G și Wi-Fi ultra rapide și alimentare fără probleme, de la videoclipuri de înaltă rezoluție la jocuri mai fluide. Toate acestea cu viteze CPU și GPU mai rapide și o eficiență energetică mai mare în comparație cu generația anterioară.

În plus, cei 8GB de RAM LPDDR4X asigură performanțe mai ridicate, iar cei până la 256GB de stocare UFS 3.1 oferă spațiu suficient pentru fotografii, filme, muzică, aplicații și jocuri. Utilizatorii pot, de asemenea, să conecteze la un monitor smartphone-ul lor cu ajutorul tehnologiei Ready For, prin conexiune wireless sau prin cablu.

Motorola Edge 40 rulează pe Android 13 și include noi caracteristici de securitate și software pentru protecție și siguranță îmbunătățite, inclusiv aplicația Moto Secure. Alimentată de Thinkshield, Moto Secure este destinația tuturor caracteristicilor de securitate și confidențialitate ale dispozitivului. Aceasta vine cu o serie de instrumente de protecție, inclusiv Secure Folder, care protejează informațiile și aplicațiile sensibile, Network Protection, care minimizează riscurile utilizării rețelelor publice de Wi-Fi, Lock Screen Security, care permite utilizatorilor să configureze opțiunile de blocare a ecranului și Scramble PIN Pad, care asigură protejarea parolelor împotriva celor care vor să acceseze dispozitivul.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,