Huawei anunță lansarea noului său flagship, Huawei P60 Pro. Ce primești la precomandă

Scris de | 9 mai, 2023
Huawei anunță lansarea noului său flagship, Huawei P60 Pro. Ce primești la precomandă

Huawei lansează astăzi în Europa cel mai nou flagship al său, Huawei P60 Pro. Designul telefonului e realizat după o temă pe care chinezii o numesc ”The Eye of Light”, plasând camera principală în mijlocul modulului de lentile. Obiectivele telephoto și ultrawide sunt distribuite deasupra și dedesubtul camerei principale, prezentând o matrice de cameră clasică. Huawei P60 Pro cântărește 200 de grame și are un ecran curbat pe toate cele patru laturi și este protejat de o sticlă Kunlun Glass, exclusivă Huawei.

Display-ul este un LTPO cu rată de refresh variabilă, între 1 și 120Hz, în funcție de aplicațiile pe care le folosești, pentru o optimizare mai bună a bateriei. Huawei spune că sticla Kunlun oferă o rezistență la cădere de 10 ori mai bună ca modelul anterior, datorită miliardelor de nanocristale care formează materialul ultra-rezistent. Acesta suportă și standardul IP68 pentru praf și rezistență la apă, oferindu-le utilizatorilor un sentiment de siguranță în timpul utilizării zilnice. Ecranul mai are și certificare TÜV Rheinland Colour Accuracy Dual Certification (acuratețe și proiecție precisă ale culorilor).

Huawei P60 Pro în culoarea Rococo Pearl folosește primul design bazat pe textură de perlă din industrie, care încorporează pulbere minerală naturală de perlă pentru a crea un efect de iluminare și strălucire. Smartphone-ul vine, de asemenea, și în varianta clasică Feather-Sand Black, folosind sticla inovatoare Anti-Fingerprint Feather-Sand Glass, care se simte plăcut la atingere și strălucește.

Huawei P60 Pro, nr. 1 pe DXOMARK

Huawei P60 Pro vine cu un sistem optic reproiectat, cu o cameră principală Ultra Lighting echipată cu o diafragmă fizică reglabilă automat F1.4-F4.0 și cu un senzor RYYB SuperSensing. Există și un nou texture engine, denumit XD Fusion Pro, cu rol de redare a detaliilor fine. Au fost realizate îmbunătățiri și pentru modul SuperMoon, care acum captează Luna păstrând și detaliile celorlaltor obiecte din cadru. Astfel, utilizatorii se vor putea juca cu astrofotografia și cu scene nocturne mai detaliate și luminate.

Huawei P60 Pro este smartphone-ul nr. 1 cu cel mai mare scor din istoria clasamentului DXOMARK. Cu un rezultat remarcabil de 156 de puncte, Huawei P60 Pro excelează, în opinia celor de la DXOMARK, prin performanța generală și caracteristicile de fotografiere, făcându-l cel mai avansat smartphone dedicat fotografiei, disponibil în prezent pe piață. Portalul a lăudat foarte mult atât capacitățile tehnice, cât și cele fotografice ale celui mai recent flagship Huawei.

Telefonul are o baterie de 4815mAh, amplasată într-un corp cu grosime de 8,3mm. Se încarcă cu cablu cu până la 88W prin tehnologia Huawei SuperCharge, sau wireless cu până la 50W. De asemenea, beneficiază și de încărcare wireless inversă, la 7,5W. Producătorul din Shenzhen spune că telefonul poate ajunge la 50% după o încărcare de doar 10 minute.

În termeni de software, regăsim EMUI 13.1, care vine și cu 3D Weather AOD (Always on Display), care ilustrează vremea de afară cu efecte 3D și trimite notificări privind schimbările meteo. În același timp, le permite utilizatorilor să își personalizeze afișajele din afara ecranului cu propriile fotografii. Interfața aparatului foto introduce un inel de zoom al aparatului foto, care transformă realizarea fotografiilor într-o experiență mai intuitive și face zoom-ul mai precis și mai funcțional. Meniul rapid al aparatului foto afișează, de asemenea, pictogramele modurilor de fotografiere utilizate în mod obișnuit, facilitând operarea aparatului foto cu o singură mână.

Prețuri, disponibilitate și oferta de precomandă

Huawei P60 Pro va fi disponibil la precomandă în România din 9 mai la prețul de: 5799 lei pentru modelul de 256GB și 6799 lei pentru cel de 512GB. Modelul de 512GB este disponibil, in exclusivitate, doar în magazinul online Huawei Store.

Printre beneficiile pe care le poți avea până pe 21 mai, la achiziționarea noului telefon, se numără: 

  • un ceas WATCH GT 3, gratuit:

• model bărbătesc – WATCH GT 3 Active Black Fluoroelastomer Strap

• model de damă – WATCH GT 3 Gold White Elegant Leather Strap.

  • un voucher gratuit pentru căști FreeBuds 5 (voucherul este disponibil la abonare sau pentru cei care au revendicat acest voucher anterior; pentru a obține și FreeBuds 5, în aceeași comandă, clienții trebuie să selecteze “Pachet cu FreeBuds 5”, în pagina produsului P60 Pro și să introducă voucherul, în pagina de plată, la secțiunea Cupoane; astfel, clienții vor obține la final un telefon Huawei P60 Pro, un ceas WATCH GT 3 și o pereche de căști FreeBuds 5 la costul unui singur produs, telefonul, P60 Pro).
  • un voucher în valoare de 500 de lei valabil doar pentru modelul Huawei P60 Pro 512 GB (voucherul poate fi obținut la abonare și trebuie utilizat în momentul plasării comenzii, în pagina de plată, la secțiunea Cupoane; acest voucher nu poate fi cumulat cu voucherul FreeBuds 5 de mai sus, în aceeași comandă).
  • Dublu puncte HUAWEI dacă plasarea comenzii este făcută de pe un ID HUAWEI, astfel -P60 Pro, până la 13.958 de puncte HUAWEI care reprezintă contravaloarea unui discount în valoare de 135 de lei pentru următoarea achiziție; Mate X3, până la 19.998 de puncte HUAWEI care reprezintă contravaloarea unui discount în valoare de 199 de lei pentru următoarea achiziție;
  • 12 rate fără dobândă;
  • livrare gratuită.

De asemenea, la achiziția telefonului Huawei P60 Pro sau a modelului Huawei Mate X3 clienții pot câștiga în urma tombolei speciale: 

  • 1 laptop MateBook X Pro.
  • 10 tricouri cu autograful Irinei Rimes.

Etichete: , , , , , , ,