Sony a lansat o boxă de petreceri care se conectează şi la televizor

Scris de | 9 mai, 2023
Sony a lansat o boxă de petreceri care se conectează şi la televizor

Înainte ca Sony ni-l prezinte pe Xperia 1 V peste câteva zile brandul japonez ne prezintă o boxă pentru petreceri. E vorba despre modelul SRS-XV800, care oferă până la 25 ore de autonomie.

Oferă şi funcţii de karaoke şi surprinde prin faptul că se conectează la televizor. Boxele Sony din Seria X vin cu extra-uri, care le împing în faţă ca tool-uri de petreceri. SRS-XV800 oferă şi show luminos, prin LED-urile integrate şi are şi port optic pentru conectarea la TV. Mulţumită unei funcţii TV Sound Booster poate oferi un bas profund şi umple o cameră, redând sunete din filme, jocuri, dar şi muzică.

Sony afirmă că boxa şi ale sale două tweetere din spate, dar şi unităţile X-Balanced Speaker oferă înalte mai realiste şi tonalităţi joase ideale pentru filme şi seriale. Sunetul e gândit să „ricoşeze” din pereţi pentru a ajunge apoi să „înconjoare” ascultătorul, pentru a oferi un surround real. SRS-XV800 oferă sunet omnidirecţional, 5 tweetere în total şi un bas cu cât mai puţină distorsionare.

Speakerele X-Balanced sunt dreptunghiulare şi nu rotunde sau pătrate, ceea ce creşte presiunea sunetului şi duce la bas şi claritate superioare. Sony promite până la 25 ore de autonomie pentru XV800, dar cu sistemul de iluminare oprit. O încărcare rapidă de 10 minute oferă până la 3 ore de autonomie. Speakerul e portabil, mulţumită roţilor şi mânerului său. XV800 vine cu inputuri pentru microfon de karaoke şi chitară.

Poate administra playlisturi, pune efecte pe voce şi vine cu certificare IPX4 şi IPX2. Preţul de pornire este de 649 dolari.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget