Elon Musk va fi înlocuit din postul de CEO Twitter în 6 săptămâni

Scris de | 12 mai, 2023
Elon Musk va fi înlocuit din postul de CEO Twitter în 6 săptămâni

La un an după ce a preluat frâiele Twitter, Elon Musk pare în sfârşit gata să cedeze conducerea companiei. El a anunţat că peste 6 săptămâni îşi va începe activitatea un nou CEO Twitter.

Musk va rămâne în cadrul companiei în poziţia de director executiv şi CTO. Cu multe luni în urma Elon Musk a făcut un sondaj pe Twitter pentru a afla câtă lume îl vrea înlocuit din postura de CEO. Publicul a votat covârşitor pentru „da”. Încă nu ştim numele exact al liderului, dar ştim că va fi o femeie. Pe viitor rolul lui Musk va fi de a se ocupa de produse, software şi operaţiuni de sistem.

The Wall Street Journal a făcut nişte săpături şi a aflat că noul CEO ar putea fi Linda Yaccarino, care e un oficial pe partea de advertising la NBCUniversal. Yaccarino e cunoscută pentru modalităţi superioare de a măsura eficienţa advertising-ului. Se zvoneşte şi că Musk se înţelege excelent cu noul oficial.

Cei doi au apărut împreună la evenimente legate de advertising, iar Yaccarino a vorbit şi ea de bine de Elon. NBCU are parteneriate însemnate cu Twitter, reînnoind recent parteneriautl pentru a hosta video-uri din cadrul Olimpiadei din 2024 pe Twitter. Musk vine după o şefie haotică la cârmă Twitter, cu concedieri fulgerătoare, inclusiv la nivel înalt, politici prea relaxate de moderare, banarea unor jurnalişti şi hate speech lăsat ceva mai liber.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: Engadget