Husa lui Samsung Galaxy Z Fold 5 dezvăluie detalii despre designul său

Scris de | 13 mai, 2023
Husa lui Samsung Galaxy Z Fold 5 dezvăluie detalii despre designul său

Samsung se pregăteşte să îşi lanseze cele mai noi telefoane pliabile în luna iulie a acestui an, dacă ne luăm după zvonuri. Printre ele se numără şi Samsung Galaxy Z Fold 5, care tocmai şi-a dezvăluit designul prin intermediul unei huse.

Husa a fost dezvăluită de o sursă din China şi oferă o privire asupra decupajelor aferente telefonului. Vedem că Z Fold 5 va sosi cu un modul foto lung şi oval, judecând după decupaj. Vedem şi spaţiu în faţă pentru ecranul cover, care va avea o diagonală de 6.2 inch şi suportă refresh rate de 120 Hz. Noul Z Fold rămâne la diagonală de 7.6 inch pentru ecranul principal, un AMOLED QHD+ cu refresh rate de 120 Hz.

Panoul extern se bucură de Gorilla Glass Victus 2 ca protecţie, iar la interior vom găsi un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, cel prezent şi pe Galaxy S23. I se alătura 12 GB RAM şi 1 TB stocare. În spate se află o cameră triplă, cu senzor principal de 50 MP, alături de o cameră de 12 MP ultrawide şi una de 10 MP telephoto cu zoom optic 3X.

În faţă vom găsi o cameră selfie de 12 MP. Samsung a pus un mecanism superior pentru balama aici, a eliminat golul dintre cele două jumătăţi de ecran şi va oferi o protecţie şi mai bună pentru ecranul intern. Aşteptăm şi noutăţi legate de multitasking, o balama picătură, certificare IP şi camera selfie de pe S23 poate.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina