iOS 16.5 este acum disponibil pe iPhone; Ce aduce nou?

Scris de | 19 mai, 2023
iOS 16.5 este acum disponibil pe iPhone; Ce aduce nou?

Apple a ales o zi inedită pentru o actualizare iOS: joia. În general oferea update-uri de gen lunea sau marţea. Acum a sosit iOS 16.5, unul dintre ultimele update-uri înainte de iOS 17, care va fi prezentat peste 2 săptămâni la WWDC 2023, pe 5 iunie.

O versiune stabilă de iOS 17 vine în septembrie, dar Apple va oferi bug fix-uri şi update-uri de funcţii pentru iOS 16 o vreme bună de acum încolo. iOS 16.5 este disponibil chiar acum la nivel global şi aflăm că este un update destul de mic, cu un changelog scurt. Vine cu un wallpaper Pride Celebration nou şi un tab complet nou pentru conţinuturile legate de sport în Apple News.

Repară şi un bug legat de Spotlight şi unul legat de podcasturile ascultate via Apple CarPlay. Setările legate de Screen time au fost şi ele reparate.

Pe lângă iOS 16.5, Apple a început să ofere şi iPadOS 16.5, care aduce aceleaşi bug fix-uri ca şi iOS 16.5 A mai debutat şi macOS Ventura 13.4, cu un changelog care include bug fix-uri pentru Auto Unlock-ul cu Apple Watch şi problemele cu conexiunea Bluetooth la tastaturi wireless.

Ceasurile Apple sunt de asemenea actualizate la watchOS 9.5. Ele primesc un watch face nou Pride şi o serie de mici bug fix-uri.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Engadget