Sony Xperia Compact va fi un telefon pliabil neaşteptat

Scris de | 22 mai, 2023
Sony Xperia Compact va fi un telefon pliabil neaşteptat

Sony e gata să se alăture companiilor care produc telefoane pliabile, odată cu modelul Sony Xperia Compact. Acest terminal apare ca subiect de zvonuri de la o publicaţie din Coreea de Sud, oricât de ciudat ar suna asta şi avem chiar şi randări pentru produs.

A trecut ceva vreme de când Sony nu a mai lansat un Xperia Compact, iar japonezii s-au ferit în general să urmeze trenduri începute de alţii. Ca dovadă, nici acum nu au camere selfie decupate în ecran, ci le amplasează deasupra ecranului. Ei bine acum vor aborda segmentul pliabilelor în stil propriu. Pentru început Xperia Compact nu are ecran Cover, ceea ce sună bizar, faţă de alte telefoane pliabile de pe piaţă.

Nu avem alte specificaţii în acest moment, dar trebuie să recunoaştem că terminalul din imagini este rudimentar şi butucănos. Văd că e şi destul de mult spaţiu între cele două jumătăţi, un gol cum Samsung încearcă să nu mai aibă pe Flip-uri şi Fold-uri începând din acest an. Xiaomi, Motorola şi Huawei au eliminat deja aceste goluri.

Sony şi-a mai încercat norocul cu formaturi de gen pe terminalele Tablet P şi Tablet S, care au fost înaintea vremii lor şi nu prea au prins la public. Cumva Sony e mai aptă la pliabile decât alţii pe hârtie, doar că nu în epoca curentă a pliabilelor compacte.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena