Browserul Opera primeşte propria integrare cu un AI în stil ChatGPT

Scris de | 25 mai, 2023
Browserul Opera primeşte propria integrare cu un AI în stil ChatGPT

Nu ştiu câţi dintre voi mai folosiţi browserul Opera, dar este poate cel mai subestimat browser de pe piaţă. Mai nou a primit şi integrare cu o soluţie în stil ChatGPT, printr-un sidebar, aşa cum se poate vedea mai jos.

Microsoft a cam acaparat integrarea lui ChatGPT în produsele sale, dar nu e singura. Acum şi Opera a anunţat că browserul care îi poartă numele integrează un companion AI numit Aria. Opera a mai avut un proiect de genul, adăugând un sidebar în browser dedicat lui OpenAI ChatGPT. Aria se va lansa în peste 180 de ţări şi poate fi deja testat în faza beta în cadrul browserului Opera One pentru Android şi desktop.

Va trebui să vă înregistraţi cu un cont Opera pentru a îl accesa. Ca şi în zilele de la începuturile lui Bing Chat şi Google Bard, browserul vă va adăuga contul Opera pe lista de aşteptare şi doar după aprobare veţi putea accesa Aria AI din sidebar. Opera promite pe viitor o integrare mai profundă a lui ChatGPT în browser, aşa profundă încât să poţi face task-uri ce transcend browserul.

Aria e promovat ca un serviciu gratuit cu informaţii la zi, care le permite utilizatorilor să obţină rezultate proaspete de pe web. Pe lângă web browsing, Aria e capabilă şi să scrie cod, să găsească listări de produs, să ofere răspunsuri la întrebări. Oferă şi funcţie de Help pentru orice funcţie a browserului.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Slashgear