Instagram pregăteşte propriul chatbot cu AI, pe care îl va lansa în viitorul apropiat

Scris de | 8 iunie, 2023
Instagram pregăteşte propriul chatbot cu AI, pe care îl va lansa în viitorul apropiat

Instagram se alătură companiilor care pregătesc chatboţi cu AI şi de această dată ne propune 30 de personalităţi din care să alegem. Inginerul Alessandro Paluzzi a descoperit că platforma are un agent AI în plan.

A pus mâna pe o serie de capturi de ecran, care indică faptul că vom vedea un chatbot care va putea răspunde la întrebări şi să dea sfaturi. 30 de personalităţi vor putea fi alese pentru interacţiuni cât mai variate. Gurile rele spun că vom putea chiar să primim sfaturi cu privire la creşterea numărului de followeri sau la hashtag-uri.

Chatbot-ul îi va ajuta şi pe cei care au dificultăţi în a scrie mesaje. Veţi putea aduce chatbot-ul în conversaţia pe care o aveţi cu cineva prin menţionarea sa cu „@”. E prea devreme să spunem când va lansa Instagram acest serviciu şi cât de util va fi, dar ştim că şi Meta pregăteşte propriile proiecte AI pentru Instagram, Messenger şi WhatsApp.

Sursa de mai sus, inginerul Paluzzi are o reputaţie bună la leak-uri, el descoperind dovezi cu privire la un sistem cu plată de verificare în Instagram cu câteva săptămâni înainte ca Meta să îl anunţe.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget