Ubisoft anunţă încă un joc Prince of Persia, în stil Metroidvania

Scris de | 9 iunie, 2023
Ubisoft anunţă încă un joc Prince of Persia, în stil Metroidvania

Ubisoft a mai anunţat încă un joc Prince of Persia, în afară de remake-ul Sands of Time, dar de această dată e vorba de un joc ceva mai simplu. Este un platformer în stil Metroidvania, care va sosi la început de an 2024. Avem detalii mai jos.

Se numeşte „Prince of Persia: The Lost Crown” şi a fost anunţat la Summer Games Fest 2023. Avem de-a face cu un action adventure platformer inspirat de Metroidvania. Se întoarce la rădăcinile de platforming ale seriei, la explorare şi acţiune, în stil Metroid şi Castlevania. În loc să jucăm cu Prinţul, Lost Crown ne pune în pielea lui Sargon, un nou erou, care face parte dintr-un grup numit The Immortals.

Ubisoft promite platforming intens, boss battle-uri uriaşe, puzzle-uri şi noi abilităţi pentru personaje. Vom avea şi puteri legate de manipularea timpului, iar grafica va fi una inspirată de Ori şi în stil 2.5D. Între timp auzim că Sands of Time a primit un reboot şi a luat-o de la zero dezvoltarea sa.

Prince of Persia: The Lost Crown se va lansa pe 18 ianuarie 2024 pe toate platformele, inclusiv Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X şi S, dar şi Xbox One.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , ,

Sursa: The Verge