Sony testează un sistem de game streaming pentru jocuri de PlayStation 5

Scris de | 15 iunie, 2023
Sony testează un sistem de game streaming pentru jocuri de PlayStation 5

În acest moment posesorii de console PS5 pot face streaming cu jocuri de PS3 de exemplu în loc să le instaleze local. Azi aflăm că pe viitor am putea vedea streaming şi pentru jocuri de PS5. În ce condiţii aflaţi mai jos.

Aparent compania japoneză a testat cloud streaming de jocuri de PS5 pentru utilizatorii de PS Plus Premium. Sony a cochetat deja cu jocurile din cloud odată cu anunţarea dispozitivului portabil Project Q. Acum trebuie să ofere şi serviciile necesare.

Aparent se fac teste cu jocuri din PS Plus Game Catalog şi titluri digitale PS5 pe care gamerii le deţin. Va trebui să folosiţi sistemul PS5 şi veţi economisi spaţiu pe SSD cu această ocazie. Testele sunt de abia la început, deci mai avem de aşteptat. PS Plus Premium costă în jur de 15 euro pe lună şi permite streaming de jocuri de PS3 şi PS4, mai ales în cazul titlurilor clasice, hituri.

Ele pot primi streaming şi pe PC. Totuşi ideea de streaming de jocuri de PS5 ar trebui să facă totul mai tentant. Evident jocurile AAA nu vor sosi din prima zi în serviciu cum e la Microsoft Game Pass. Apropo de săptămâna viitoare PS Plus adăugă Far Cry 6, Inscryption, Rogue Legacy 2 şi Soulstice la secţiunea PS5 de Game Catalog.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget