Posesorii de televizoare Sony Bravia vor putea prelua apeluri Zoom de pe canapea

Scris de | 20 iunie, 2023
Posesorii de televizoare Sony Bravia vor putea prelua apeluri Zoom de pe canapea

Sony extinde funcţionalitatea business şi de productivitate a televizoarelor sale Bravia, oferind posibilitatea de a prelua apeluri Zoom din confortul canapelei. E drept că e nevoie şi de o cameră Bravia Cam de 200 de dolari.

Televizoarele Sony Bravia sunt primele dispozitive ale companiei din acest segment care oferă suport pentru aplicaţia Zoom for TV din Google Play. O astfel de funcţie era binevenită mai degrabă în perioada remote work-ului din pandemie decât acum, când trendul a trecut. Nu e o mutare singulară, deoarece şi Apple a anunţat la WWDC 2023 faptul că FaceTime va sosi pe Apple TV, via iPhone-uri conectate la ele.

Televizoarele Bravia TV nu au webcam-uri integrate, de aici şi nevoia de a cumpăra acel Bravia Cam de 200 de dolari, pentru a face setup-ul să funcţioneze. Pe lângă preluarea de apeluri Zoom, accesoriul poate ajusta setările de sunet şi imagine bazându-se pe distanţa ta şi locul pe care îl ai în cameră faţă de TV.

Permite să controlezi TV-ul cu gesturi ale mânii, fără să ai nevoie de telecomandă şi oferă şi o alertă de proximitate atunci când detectează faptul că odrasla e prea aproape de TV. În plus adăugă un mod Power Saving care estompează imaginea de pe ecran atunci când nu se uită nimeni la el. Sony va lansa funcţia în această vară.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Engadget