Samsung Galaxy Z Flip 5 va rula Google Maps full screen pe ecranul extern

Scris de | 23 iunie, 2023
Samsung Galaxy Z Flip 5 va rula Google Maps full screen pe ecranul extern

Samsung se pregăteşte să lanseze două noi telefoane pliabile pe 26 iulie şi e vorba despre Samsung Galaxy Z Fold 5 şi Galaxy Z Flip 5. Acesta din urmă aduce un upgrade însemnat faţă de Galaxy Z Flip 4, prin intermediul unei treceri de la un ecran de 1.9 inch la unul de 3.4 inch.

Samsung vrea neapărat să ajungă la acelaşi nivel cu Motorola, care oferă deja aplicaţii full screen pe telefoanele sale pliabile încă de la Moto RAZR 2022. Acolo aveam Google Maps, YouTube şi câteva jocuri spre exemplu. Maps apare şi pe RAZR 40 Ultra, dar are o problemă cu scalarea, mai bine zis modul în care sunt decupate cele două camere în ecran.

Acum aflăm că Samsung a colaborat cu Google pentru a oferi o experienţă full screen Google Maps pe Samsung Galaxy Z Flip 5. Posibil să apară probleme de scalare şi pe Galaxy Z Flip 5, având în vedere ecranul extern în formă de folder. Se pare că şi alte aplicaţii Google vor fi accesibile din ecranul extern, inclusiv Messages şi YouTube.

Sunt şanse mari să vedem homescreen-uri acolo, widget-uri, poate chiar şi mini jocuri. Foarte importantă va fi navigarea pe acest ecran. Funcţionalitatea va fi totuşi mai limitată decât a lui Galaxy Z Fold 5 şi a ecranului său extern de exemplu.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena