OnePlus Open e numele primului telefon pliabil OnePlus

Scris de | 8 iulie, 2023
OnePlus Open e numele primului telefon pliabil OnePlus

OnePlus se pregăteşte de intrarea pe piaţa telefoanelor pliabile şi o va face nu printr-un OnePlus Fold, aşa cum auzisem, ci printr-un produs cunoscut ca OnePlus Open. Avem şi noi detalii despre acest produs, pe care le aflaţi mai jos.

Informaţiile vin de la Max Jambor, zvonac de pe Twitter, care a indicat şi faptul că numele a fost înregistrat la început de an 2023. OnePlus Open se abate în sfârşit de la convenţia „Flip” şi „Fold” şi încearcă ceva diferit. Avem deja pe piaţa un Samsung Galaxy Fold, Mix Fold, Vivo X Fold, doar Huawei se abătea de la normă cu Mate Xs şi X.

OnePlus a mai sondat publicul de test cu nume ca Prime, Wing, Peak sau Edge. Noul telefon ar trebui să debuteze la final de august la New York, iar randările prezintă o cameră cu modul circular, muchii plate şi un buton slider pentru alerte în partea stângă, atunci când dispozitivul e deschis. Ecranul cel mare e un AMOLED de 7.8 inch, în vreme ce ecranul cover are 6.3 inch şi este un AMOLED.

La interior se află un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, alături de 16 GB RAM şi 512 GB stocare. Şanse mari la tehnologie Hasselblad la bord, dar şi OxygenOS tunat pentru pliabile.

Etichete: , ,

Sursa: GSMArena