Samsung aduce în România QLED-ul său gigant de 98 de inchi

Scris de | 12 iulie, 2023
Samsung aduce în România QLED-ul său gigant de 98 de inchi

Samsung a anunțat extinderea gamei sale de televizoare premium prin lansarea în Europa a noului televizor QLED Q80C de 98 de inchi (249 cm).

,,În ultimii ani, am observat o dorință tot mai mare a consumatorilor pentru ecrane mai mari. Noua variantă adăugată la gama noastră QLED este deosebit de interesantă, oferind o experiență de divertisment mai captivantă – vizionarea filmelor ca într-o sală de cinema, a evenimentelor sportive ca pe stadion și o experiență de joc imersivă, care te transpune în mijlocul întregii acțiuni”, a declarat Jose Barreiro-Lopez, vicepreședinte al Europe Visual Display Office, Samsung Europa.

QLED Q80C are un procesor Neural Quantum 4K ce utilizează tehnologia AI Upscaling pentru a îmbunătăți calitatea imaginii, profunzimea și claritatea conținutului redat pe un ecran de dimensiuni mari. În combinație cu tehnologia Quantum HDR+, noul televizor oferă un negru mai profund și o luminozitate corespunzătoare pentru a putea observa cele mai mici detalii.

Tehnologia Quantum Dot, cu 100% volum de culoare, are și validare PANTONE. Modul EyeComfort, o setare inteligentă a imaginii, concepută pentru a regla automat luminozitatea și tonul ecranului pe baza unui senzor de lumină încorporat și a informațiilor pe care le are referitoare la cantitatea de lumină naturală din încăpere, contribuie la reducerea oboselii vederii. Astfel, dacă telespectatorii se uită la televizor seara, modul EyeComfort va activa reductorul nivelului de lumină albastră pentru ca imaginile să fie mai calde și mai confortabile pentru ochi.

Designul SuperSlim al televizorului 98 Q80C se potrivește perfect în orice casă sau încăpere spațioasă. Designul este completat de o experiență imersivă, similară unei experiențe cinematografice 3D, cu sunet asigurat de sistemul Dolby Atmos. Tehnologia Samsung OTS (Object Tracking Sound) Lite, alături de Q-Symphony și soundbar-urile Samsung, se află de asemenea pe noul model. Toate televizoarele Samsung 2023 sunt dotate cu Samsung Smart Hub, o platformă intuitivă care centralizează toate opțiunile de divertisment, într-un singur loc.

Modelul Q80C este deja disponibil în România pentru precomandă pe site-ul Samsung. La achiziționarea noului QLED Q80C de 98 de inci (249 cm) în perioada 10 iulie – 26 iulie, consumatorii beneficiază de livrare și instalare gratuită, de posibilitatea de plată în 24 de rate fără dobândă prin TBI Bank și de perioadă de retur extinsă la 60 de zile. În plus, aceștia vor primi gratuit un soundbar Q930 și un suport de TV de perete wallmount. Noul QLED va fi lansat oficial pe 27 iulie 2023.

Etichete: , , , , , , ,