NVIDIA a lansat mod-ul Portal: Prelude pe Steam, disponibil gratuit

Scris de | 19 iulie, 2023
NVIDIA a lansat mod-ul Portal: Prelude pe Steam, disponibil gratuit

NVIDIA tocmai a lansat o versiune specială a mod-ului Portal: Prelude pe Steam, unde e disponibil gratuit. E unul dintre acele titluri fan-made, care primeşte şi update-uri, precum ray tracing, texturi actualizate şi iluminare fresh.

Simt nevoia să repet că e complet gratuit, pentru oricine are jocul original. E vorba despre full ray tracing aici, despre DLSS 3 pentru performanţă crescută, dar şi NVIDIA Reflex pentru latenţă redusă, plus RTX IO pentru timpi de încărcare mai scăzuţi. NVIDIA a lansat şi un nou GeForce Game Ready Driver pentru a simplifica setup-ul.

Toate schimbările pe care le vedeţi în joc sunt făcute cu ajutorul modderilor, păstrând spiritul release-ului original. A fost utilizat toolkit-ul RTX Remix pentru creatori de conţinut. NVIDIA a angajat de asemenea moderi reputaţi pentru a moderniza asset-urile şi a îmbunătăţi iluminarea. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu această poveste, Portal: Prelude a fost lansat în 2008 şi era o creaţie a fanilor şi modderilor.

El este un prequel pentru jocul original, iar acţiunea are loc înainte de vremea lui GLaDOS. Oferă multişor content, o campanie de 10 ore şi aproape 20 de camere de test. Are şi o poveste coerentă, cu voce over şi mecanici no faţă de primul Portal. A fost nevoie de 8 luni de muncă pentru acest remake.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Engadget