Sony lansează căştile WF-1000XM5 pe 24 iulie, cu HiRes Audio

Scris de | 21 iulie, 2023
Sony lansează căştile WF-1000XM5 pe 24 iulie, cu HiRes Audio

Sony a confirmat în sfârşit data la care va lansa viitoarea sa pereche de căşti flagship şi anume Sony WF-1000XM5. E vorba despre 24 iulie 2023, iar aceste căşti au apărut deja în randări oficiale şi avem şi câteva specificaţii.

Acesta este un produs rival pentru AirPods Pro, Huawei FreeBuds Pro 2 şi alte asemenea căşti. În cazul Sony vom primi o pereche de căşti cu audio HiRes, cu greutate de doar 5.9 grame şi driver de 8.4 mm de tip Dynamic Driver X. Microfoanele dual feedback au fost integrate pentru a implementa un ANC mai eficient, o anulare activă de zgomot care chiar să îşi facă treaba.

Avem şi procesoare produse de Sony, care vor procesa şi curăţa sunetul, iar fiecare cască va dispune de câte 3 microfoane. Pe lângă HiRes Audio, avem şi suport DSEE Extreme, dar şi Precise Voice Pickup, pentru apeluri telefonice mai clare, chiar şi în medii gălăgioase. Tocul de încărcare şi transport are o baterie generoasă de 500 mAh, asigurând 24 de ore de autonomie.

Nu uităm de fast charge, cu 3 minute de încărcare asigurand 1 ora de playback audio. Alimentarea full se face în 2 ore, iar căştile vin cu Bluetooth 5.3 şi certificare IPX4. Sony a lansat recent o altă pereche de căşti, dar una ieftină, WF-C500, fără ANC totuşi.

Etichete: , , , ,