ChatGPT vine pe Android în câteva zile; Cum te poţi înregistra?

Scris de | 24 iulie, 2023
ChatGPT vine pe Android în câteva zile; Cum te poţi înregistra?

OpenAI a lansat versiunea pentru iOS de ChatGPT, aplicaţia pentru mobil încă din luna mai şi a promis să o aducă pe Android „în curând”. Ei bine, iată că după 2 luni îşi ţine promisiunea. Aplicaţia va sosi pe Android în această săptămână.

Cei interesaţi să încerce app-ul se pot pre-înregistra în Google Play Store. Aplicaţia va fi gratuită şi îşi va sincroniza istoricul şi setările utilizatorului pe multiple dispozitive. Încă nu e clar pe ce pieţe va sosi întâi. OpenAI afirmă că aplicaţia de sine stătătoare va oferi răspunsuri instant la întrebări, sfaturi practice, inspiraţie creativă pentru scriitori, dar şi păreri profesioniste.

Va oferi şi „oportunităţi de învăţare” pentru utilizatori. Aplicaţia Android nu ar fi chiar identică cu cea de pe iOS, deci fără integrare Siri şi Shortcuts. Practic vei putea chatui cu un bot şi afla toate informaţiile care te interesează. Cei care au abonament ChatGPT Plus vor primi acces la versiunea GPT-4, early access la funcţii noi care vor sosi pe viitor şi timpi de răspuns mai scurţi.

ChatGPT se lansa în noiembrie 2022 şi a ajuns unul dintre cele mai accesate site-uri din lume în doar câteva luni. A scris articole pentru jurnalişti CNET, a trecut examene de medicină şi barou, a păcălit customer support, a generat chei de Windows şi chiar a piratat conţinut media ascuns de paywall. Odată cu GPT-4 a primit şi funcţii mai complexe, precum citire de imagini, integrare în Duolingo, codare software de bază, ba chiar şi de jocuri simple.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena