Sony Xperia 5 V apare într-un clip promoţional

Scris de | 25 iulie, 2023
Sony Xperia 5 V apare într-un clip promoţional

Sony a lansat deja un flagship în acest an, pe Xperia 1 V, iar acum ni se pregăteşte şi versiunea de toamnă, Xperia 5 V. Acum acest din urmă model e subiect de scăpări şi îl vedem într-un clip promoţional.

Clipul provine de la utilizatorul Reddit JB2unique, care a partajat un clip ce pare cât se poate de realist de promovare. Vedem un design regândit faţă de Xperia 5 IV şi o cameră duală simpluţă pentru ceea ce se vrea a fi un flagship. Asta înseamnă că Sony a renunţat la camera telephoto şi a rămas doar cu cea principală şi cea ultrawide. E o decizie ciudată, după ce cameră tele a apărut pe toţi cei 4 predecesori.

Zona frontală a telefonului pare identică faţă de cea a lui Xperia 1 IV şi avem şi confirmarea că se păstrează jack-ul audio de 3.5 mm. Dispozitivul va sosi în cel puţin 3 nuanţe, care sunt prezentate spre final de video: negru, alb şi albastru. Singurele specificaţii cunoscute pentru Xperia 5 V sunt faptul că la bord e un procesor Snapdragon 8 Gen 2, alături de până la 16 GB RAM. Asta ştim cel puţin din listări din GeekBench.

Mai ştim şi că telefonul va suporta încărcare rapidă la 33W. Revenind puţin la cameră, cred totuşi că nu pierdem optică Zeiss şi peliculă Zeiss T Star, care protejează camera de ghosting şi de reflexii neadecvate. Fiind un Xperia primim şi aplicaţiile Camera Pro, Cinema Pro, Video Pro. Ele vor permite filmare 4K la 120 FPS.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena