One UI 6.0 Beta se lansează pe 2 august, bazat pe Android 14

Scris de | 28 iulie, 2023
One UI 6.0 Beta se lansează pe 2 august, bazat pe Android 14

Dacă tot au sosit noi produse hardware Samsung, atunci vorbim şi despre noile produse software. Conform serviciului clienţi Samsung Germania, compania coreeană va lansa One UI 6.0 beta bazat pe Android 14 pe 2 august pentru seria Galaxy S23.

Pe 9 august, la o săptămână distanţă softul va sosi pe Galaxy A34 5G şi Samsung Galaxy A54 5G. E interesant că Samsung se mişcă bine şi în zona midrange, nu doar cea high end cu release-urile beta. One UI 6.0 trebuia să vină iniţial în a treia săptămână din iulie, dar acum a fost amânat cu o săptămână.

Înainte ca One UI 6.0 să fie suficient de matur pentru a fi lansat pe toate terminalele suportate, Samsung trebuie să livreze One UI 5.1.1. O versiune beta a sa a sosit deja pe Galaxy Z Fold 4 şi pe Galaxy Tab S8 la început de lună, iar acum că Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5 şi Tab S9 au această versiune, o aşteptăm şi pe terminalele mai vechi.

Android 14 vine cu o săgeată nouă Back pentru navigarea prin gesturi, dar şi un meniu de Share mai intuitiv. Avem şi bara transparentă de navigare în aplicaţii şi wallpaper-uri generate de AI, cu text to image difussion model. Find My Device suporta acum mai multe dispozitive, căşti, ceasuri, tablete, smart tag-uri.

Până la final de an 2023 ar trebui să avem noul software pe toate telefoanele de mai sus.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena