BenQ lansează o nouă serie de proiectoare portabile

Scris de | 4 august, 2023
BenQ lansează o nouă serie de proiectoare portabile

BenQ anunță lansarea unei noi serii de proiectoare portabile cu proiecție la rezoluție Full HD și conținut de pe Android TV și Netflix. Acestea vor să ofere o calitate audio și video foarte bună datorită tehnologiei CinematicColor. Din noua gamă de proiectoare, modelul BenQ GV31 se remarcă prin prezenţa unei rezoluții Full HD, un design ce permite rotaţia proiectorului, opţiune de auto-focus și un keystone vertical automat, totul pentru a reda imagini direct pe tavanul camerei, sau în orice alt loc.

Pentru a completa versatilitatea sa pe partea de imagine, fiecare proiector oferă un sistem audio integrat de până la 16W, cu sunet la 270 de grade redat de un sistem de difuzoare 2.1. Mai mult, GV31 vine echipat şi cu o baterie internă cu o autonomie de până la 3 ore de redare video sau 6 ore de muzică.

Oferind imagini la diagonale generoase, proiectoarele de tavan oferă experiențe imersive în orice spațiu. Fie că doriți să vă uitați la filmele și seriale favorite de pe Netflix sau să vă jucați unul din jocuri disponibile pe platforma Android, noile proiectoare BenQ vin cu certificare Android TV si accesul la platforma Netflix.

Noile proiectoare portabile BenQ sunt echipate cu o conectivitate completă, ce include port USB-C şi DisplayPort. Oferind unghiuri de proiecție nelimitate și suport Android TV, proiectoarele de tavan asigură cele mai confortabile experiențe de streaming pe tavanul dormitorului, într-un colț confortabil sau oriunde în casă.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , ,